Lifestyle

The Vampire Diaries bij NET 5

The Vampire Diaries is een nieuwe hitserie uit Amerika. De serie is gebaseerd op de gelijknamige bestsellers van L.J. Smith en draait om de tiener Elena Gilbert en de vampierenbroers Stefan en Damon Salvatore. De broers verstoren de rust in het anders zo vredige stadje Mystic Falls en zetten vooral het leven van Elena volledig op zijn kop…

The Vampire Diaries gaat van start met een nieuw schooljaar in het plaatsje Mystic Falls. De 17-jarige Elena Gilbert (Nina Dobrev) en haar 15-jarige broertje Jeremy proberen als normale tieners door het leven te gaan na de plotselinge dood van hun ouders, vier maanden eerder. Elena en haar vriendinnen zijn onder indruk van een knappe nieuwe scholier, Stefan Salvatore. Elena voelt zich erg tot Stefan aangetrokken, maar hij gedraagt zich nogal vreemd. Bovendien duikt Stefans broer Damon onverwacht op, die ook interesse toont in Elena. Dat is het begin van allerlei vreemde gebeurtenissen in het kleine stadje.

The Vampire Diaries is de best bekeken show van het Amerikaanse televisienetwerk The CW, de zender die ook Gossip Girl en America’s Next Topmodel uitzendt. De eerste aflevering van de serie zorgde zelfs voor de beste première op The CW ooit. The Vampire Diaries is gebaseerd op de boeken van L.J. Smith, die bestsellers zijn geworden, en past in de huidige vampierentrend waar ook de succesvolle Twilight-films en True Blood onder vallen. De serie is gecreëerd door Kevin Williamson, de man achter de Scream-trilogie en Dawson’s Creek.

The Vampire Diariesis bovendien door het Amerikaanse publiek verkozen tot favoriete nieuwe dramaserie bij de People’s Choice Awards 2010.

The Vampire Diaries is vanaf zondag 31 januari om 21.30 uur te zien.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved