Lifestyle

Eye candy: Sam Worthington

Misschien is hij de toekomstige nieuwe Brad Pitt? Hij is in ieder geval fijn om naar te kijken en hij kan ook nog eens goed acteren. We hebben het natuurlijk over Sam Worthington. Onlangs speelde hij in 'Terminator Salvation', nu in de hitfilm 'Avatar' en binnenkort ook in 'Clash of the Titans'.

Zijn volledige naam is Samuel Shane Worthington. Hij is geboren op 2 augustus 1976 in Engeland en is 1.75 meter lang. In zijn jeugd is hij met zijn familie naar Australië verhuisd en opgegroeid. Op 22-jarige leeftijd studeerde hij af aan het instituut voor dramatische kunst. Zijn eerste rol speelde hij in het stuk 'Juda Kiss' als Arthur Wellesley. Daarna verscheen hij op de Australische televisie in de serie Water Rats en JAG. In 2000 maakte hij zijn eerste verschijning in een film genaamd Bootmen.Niet veel later in de film Terminator Salvation waar hij half mens half robot speelt. Jammie..

In Avatar speelt hij de rol van Jake Sully.

In 2006 deed hij auditie voor de rol van James Bond en stond in de finale. Helaas pakte Daniel Craig die rol. Helaas geen kans voor ons om Sam half bloot te zien....

Op 1 april 2010 komt de film 'Clash of the Titans' uit in de bioscoop. Het verhaal gaat over de Griekse strijder Perseus die het opneemt tegen de groten der aarde (zoals Hades, god van de onderwereld) om prinses Andromeda te redden.

Meiden die van actiefilms houden, blijf vooral kijken:

door Shelley

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved