Team Edward of team Jacob?

Lifestyle door Redactie

Sinds New Moon is uitgekomen in 2009, heeft elk meisje er moeite mee.. Team Edward of toch team Jacob? Je zou natuurlijk willen kiezen voor Edward omdat hij de ware liefde is van Bella maar doordat Edward Bella dumpte kwamen Jacob zijn abs (buikspieren) veel meer in beeld. En dat is ook niet verkeerd...

Team Edward?

Team Jacob? Lastig...

Ondertussen is er een ware strijd tussen team Edward en team Jacob. In Twilight was ik altijd een ware fan van Edward omdat hij iets mysterieus over zich heeft en omdat hij ontzettend knap is, maar in New Moon werd de keuze wel een stukje moeilijker. Ik had alle boeken gelezen en ik wist dus wat er ging gebeuren in New Moon. Jacob is véél knapper geworden sinds hij zijn haren heeft afgeknipt en die heerlijke buikspieren vaak op het grote scherm te zien waren. Toch blijf ik voor team Edward!

Voor welk team ben jij?

Gelukkig hoeven we niet al te lang te wachten voor we ze kunnen bezichtigen in de bioscoop. Op 1 juli komt Eclipse al uit in de bioscoop. Een ding weet ik zeker... ik ga (wanneer het mogelijk is) snel reserveren!

Op het forum kun je verder discussiëren over wie van de twee nu het leukst is.

door Shelley