Het recessiejurkje

Fashion door Redactie

Een jurkje dat je aan kan trekken in elke situatie en dat je op verschillende manieren kunt dragen. En ook nog eens helemaal niet duur! Agna K komt met het recessiejurkje: de ideale oplossing voor de meiden die niet zoveel te besteden hebben, maar er wel altijd graag anders uit willen zien. One dress, more looks!

agnak recessiejurkje

Agna K gaat voor tijdloze items die je lang kunt dragen. Alle tassen en basics kenmerken zich door de eenvoud, met een scherp oog voor detail en een knipoog naar klassieke vormen. Kinkt goed toch?

agnak recessiejurkje

Het recessiejurkje is superhip en tegelijkertijd crisis verantwoord. Je kunt het jurkje online bestellen voor slechts € 29,95, klik hier! Het jurkje wordt geleverd in twee delen en in twee verschillende kleuren: een topje en een rokje, met twee naden zijn ze makkelijk in elkaar te zetten tot een jurk. Qua kleuren is er een witte met gebroken wit variant en een witte met zwarte variant.

agnak recessiejurkje

Elk pakketje bevat ook materiaal om er een print op te maken, waardoor je dus heel makkelijk je eigen look creëert. Hou het simpel en chic of maak het jurkje wat stoerder, met een edgy twist.

Wat vind jij van dit jurkje?

Door Annick