Lifestyle

Verliefd zijn op een onbekende jongen

215

Je bent verliefd op een jongen die je persoonlijk niet kent en hij kent jou ook niet. Toch wil je heel graag met hem in contact komen maar weet je niet hoe en bent misschien wel verlegen. Hoe pak je dit aan?

Wanneer je een jongen leuk vindt, krijg je al gauw vlinders in je buik. Waardoor je zenuwachtig wordt wanneer diegene in de buurt is. Dit maakt het dan een stukje moeilijker om actie te ondernemen. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg andere manieren om met die bepaalde jongen in contact te komen. Zo kun je bijvoorbeeld kijken of hij misschien Hyves of Facebook heeft.

Herken jij jezelf hierin? En wil je graag in contact komen met die ene leuke jongen? Dan hebben we hier een aantal tips voor je!

1. Je zoekt hem op via Hyves of Facebook. Je plaatst de meest simpele krabbel en klaar ben je! Als je bijvoorbeeld weet wat hij zaterdag heeft uitgespookt (stel, hij is naar een cafe geweest) dan kun je hem daarop aanspreken in de krabbel en zeggen dat je hem daar ''zogenaamd'' zag.

2. Als hij bij je op school zit kun je een briefje schrijven waar je msn-adres opstaat en in zijn kluisje stoppen. (Natuurlijk wel zo onopvallend mogelijk, tijdens de les bijvoorbeeld...) Bij oudere jongens is dit vaak een beetje kinderachtig, maar als je in de eerste of tweede zit, kan het best.

3. Ook kun je kijken of je vrienden of vriendinnen hebt die vrienden hebben waar hij mee omgaat. Je kan dan vragen of ze je willen voorstellen aan hem. Het gaat allemaal om de juiste contacten... netwerken, dus!

4. Zoek uit wat hij leuk vindt om te doen. Stel hij vindt bepaalde films helemaal top of hij vindt het leuk om gitaar te spelen, dan kun je informatie opzoeken en geinteresseerd raken in zijn hobby's. Mocht je hem spreken, dan kun je zeggen: "hee, ben jij ook naar die ene film geweest?"

5. Je kunt natuurlijk ook kijken of hij bij een bepaalde club sport. Dan kun je misschien een keer een wedstrijd bekijke, maar wel met mate. Als hij je te vaak ziet dan kan hij gaan denken dat je hem stalkt. Wat we natuurlijk niet willen hebben!

Mijn eigen ervaring:

Een aantal jaar geleden vond ik een jongen leuk die vlakbij mij woonde. Ik had hem toen opgezocht op Hyves en plaatste een krabbel. Ik zei: 'Hey, jij bent toch die jongen die bij de eindhalte in Amstelveen woont?'. Het klinkt misschien heel suf maar het is altijd beter dan de openingszin: 'Deed het pijn toen je uit de hemel viel?!'. Sindsdien heb ik contact met hem en zijn we goede vrienden!

Ook vond ik een tijdje terug een jongen leuk die op een tennisclub zit waar mijn stiefbroertjes ook tennissen. Ik ging toen expres een aantal keer naar de wedstrijden kijken van mijn broertjes om hopelijk die jongen weer te spotten, zodat ik hem gedag kon zeggen en zijn emailadres of telefoonnummer kon krijgen. Helaas zag ik hem nooit maar kende mijn stiefmoeder hem wel degelijk. We hadden bedacht om hem een briefje te schrijven waar ook mijn emailadres opstond. Mijn stiefmoeder had het toen aan hem gegeven (girlpower!) en hij voegde mij toe op MSN. Tada..en we hebben contact!

Heb je eenmaal contact, dan zeg ik bij deze: go for it!

door Shelley

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

214 reacties

 • 2 jaar geleden Lina De Jong

  Ik vind een jongen leuk, die ik zelf maar een keer in mijn leven heb ontmoet in een club en we keken elkaar ook echt in de ogen aan en na een tijdje begon hij zenuwachtig te worden en toen ik zeg maar naar huis ging zwaaide hij nog lief naar me maar helaas ik zou hem graag wel eens zien want vindt hem nog steeds leuk klinkt raar.

 • 2 jaar geleden soutje

  Ik vind een jongen leuk! We hebben geen contact en we kennen elkaar niet persoonlijk. We hebben oogcontact enzo. Elke keer als zijn vriend mij ziet zegt hij tegen zn vriend die ik leuk vind KIJK daar is zij! Dat is altijd zo! Hij zit vaak op een plek waar hij mij goed kan zien! En als ik hem tegen kom draait hij zich 180 °c om! En een keer was ik aan het bellen (zat in mn eentje in de kantine) en toen kwam zijn klasgenoot ( meisje) naar me toe terwijl ze nooit met mij zit. Ik ken haar heel lang en we groeten alleen verder praten we niet of zitten we niet met elkaar! Dus zat te bellen met mn vriendin en kwam ze naar me toe! En vervolgens vroeg ze of mocht zitten. Ze ging zitten en wilde ophangen vroeg ze me of het mn vriendje was, vervolgens zei ik nee het is mn vriendin! Toen zei ze ja dat zeggen ze allemaal waarbij ik antwoorde; je mag met haar praten als je me niet gelooft! Vervolgens geloofde ze mij. vervolgens vroeg ze of ik er wel een vriend heb. Antwoordde ik : nee heb geen vriend! Toen vroeg ze of ik iemand op de oogje heb? Waarbij ik antwoorde: nee tot nu toe heb ik niemand gevonden! Daarna had ze het over haar ex. En weer vroeg ze me; Weet je zeker je hebt geen vriend! Waarbij ik weer antwoorde : nee ik zweer het! Einde gesprek! Paar dagjes daarna. Kijkt hij vaker dan eerst en hij kijkt op een heel raar manier met een lachbekje. Ik wil graag tips en advies! Trouwens ik ben 16 jaar en hij 18 jaar geloof ik. nog even iets bijvoegen. het meisje die naar me toe kwam let veel op mij en houd me in de gaten niet alleen zij ook een andere klasgenoot van hem? Kan iemand mij vertellen wat dit betekent?

 • 2 jaar geleden Claris Jeff

  Ik ben meer dan blij met het hebben van mijn familie weer terug na 5 jaar van gebroken huis. Ik heb gebladerde met mijn man al jaren met pijn, verdriet en schande, hoeft hij niet de zorg over onze kinderen en ik, liever dan hij buiten zijn eigen huis en dit echt brak ons ​​huis. Ik ging naar plaatsen op zoek naar hulp, maar het probleem nog steeds tot en met 2 dagen geleden i over getuigenissen van hoe Doctor Ororo heeft bijgedragen aan mensen kwamen dus ik contact met hem en hij verzekeren me dat hij mijn probleem op te lossen met zijn ban en ik zal zien resulteren binnen 12 tot 16 uur. Ik volgde zijn instructie, gebeden en vertrouwde hem en vandaag mijn huis is zo rustig als hoe ik wil dat het is. Doctor Ororo is echt en ik maakte een gelofte om de wereld te vertellen over hem en ik zal getuigen op het internet zo veel als ik kan hier is mijn nummer (+17726004686) tekst mij voor elke vraag. Is uw huis of huwelijk kapot? heb je vriend / vriendin je weggaat? Contact Doctor Ororo voor hulp via e-mail: (doctorororospelltemple@outlook.com) of website: (http://doctorazuaworldofpowerfulspell.webs.com) of via WhatsApp: (+2348068784784)

 • 4 jaar geleden Rooos.xoxo

  @girlscene ik ben verliefd op een jongen, ik ken hem niet heel goed, en weet zn naam niet, alleen die van zn broer (voor naam) en waar ze weg komen. Ik zat naast op de camping, zal ik de camping een mail sturen?? Of gewoon laten. (Ik heb al gezocht op fb en insta... Maar kan zn broer niet vinden. Help me please, droom elke nacht van hem, en hoop dat hij toevallig mijn naam weet en op zoekt... Help me 😭) xx

 • 4 jaar geleden Tamara

  Ik ben ook verliefd .. Ik zag hem laatst bij het zwembad .. Elke keer als ik ergens heen ging .. Ging hij daar met z'n vriend ook heen ... En hij stond boven op de glijbaan .. En hij zwaaide naar me 😂👌🏽 en ik mooi terug zwaaien 😂😂 en zijn vriend schreeuwde toen zijn naam .. Maar ja .. Ik kan nu het hele verhaal wel vertellen maar dat is zo lang :0

  X Tamara

 • 5 jaar geleden Rosalie

  Ik ben ook verliefd op een jongen uit mijn gebouw. Ik heb hem toegevoegd bij instagram, de eerste keer had hij genegeerd en ik nog een keer en toen wel Dus ik blij.

  Mijn buurmeisje/vriendin zit bij hem in de klas dus is wel handig. Heeft iemand tips voor contact maar nog niet zo van praten in het real??

  Groetjes roos

 • 6 jaar geleden mei.kyousuke

  Ik heb laatst een super leuke jongen gezien en hij begroette me vriendelijk elke keer als ik m zag alleen ik weet zijn naam nog steeds niet, al mijn vrienden kennen hem ook niet. Dus ik vraag me af wat ik nu moet doen, ik zie hem altijd bij het winkelcentrum bij mij in de buurt maar ik durf niet echt zomaar naar hem toe te lopen. Wat moet ik doen??

 • 6 jaar geleden Miekkaa

  Al die verhalen van meisjes hieronder ken ik zo goed... Laatst eindelijk een leuke jongens gezien, is t schooljaar afgelopen...maarja ik was wel begonnen met praten maar hij vroeg niks aan mij dus ben weer gestopt. wat moet ik doen, veder praten en kijken of ik toch een kans maak of gwn stoppen?

 • 6 jaar geleden Rosa

  Haha, ik zit wel eens op online spelletjes, en dan delen we elkaar's nummer of msn/skype uit. Gezellig chatten dus.

 • 7 jaar geleden shama

  @twitter dat heb ik nou ook, zie hem vaak op school maar durf niks te ondernemen maar ondertussen weet ik alles van hem! XD

 • 7 jaar geleden Kaeleigh

  ik voel me best wel een stalker xD

  ik weet zijn msn,hyves en twitter. Zijn geboorte datum en jaar. Waar hij ongeveer woont. Zijn ping, nummer en zijn klas (zit bij mij op school)

  en hoe hij reist naar school! hihi

  ZONDER contact tot hem te praten of zijn vrienden!

  (gewoon van internet)

  ooh jah en ik ken ook zijn oude partypeeps dus ik heb kinder foto's van hem gezien maar toch ken ik hem niet persoonlijk :'(

 • 7 jaar geleden lovemissx

  en wat moet ik doen als ik zn naam niet weet en niet weet waar die woont en niet bij mij opschool zit? ;0

 • 8 jaar geleden Marie

  telt een bekend persoon ook? :p nee echt dit is een jongen van Belgie uit Idool waar ik zo hard op crush ZEKER KIJKEN prachtig liedje/jongen! : http://www.youtube.com/watch?v=4uLlPDsGJGM&ob=av3e

 • 8 jaar geleden xxJanneke

  Ik zit in de volgende situatie: ik vind een jongen leuk die een jaar hoger zit. D.m.v. schoolfoto’s zijn mijn BFF en ik erachter gekomen in welke klas hij zit. We weten zijn rooster ook en hebben hem in de lokalen gezien. Hij kent mij niet en ook ik weet alleen de klas waarin hij zit. Ik wil graag in contact komen maar ben echt super verlegen. Ik weet zijn naam niet dus kan hem niet op internet opzoeken, ik weet zijn kluisnummer niet dus kan geen briefje doen (is ook kinderachtig want hij is 16.) Wat moet ik nou doen, ik smelt weg bij hem!

 • 8 jaar geleden river

  Ik vind het een beetje stalkerig overkomen om hem op hyves toe te voegen, maar op school durf ik hem niet aan te spreken, want dat vind ik ook raar.. Dus ik denk dat het niets wordt..

 • 8 jaar geleden MissCherryy

  echt superveel mensen zeggen dat je niet verliefd kunt worden op iemand die je niet persoonlijk kent, maar serieus, je moet het zelf is meemaken. Het is zooo irritant. Kunnen er trouwens tips komen hoe je een jongen moet vergeten -.-

 • 8 jaar geleden Esmeray

  haha omg ik was echt op zoek naar dit!! Ik ben een meisje van 14 en zit in de 3e. ik zag een keer een jongen bij mij op school en dacht echt: OMG hij mag er wezen hij is zooo knap! Nu het probleem: hij is 18 ik 14. ik zou zo graag willen weten of zn innerlijk net zo leuk is als zn uiterlijk maar ja zo'n jongen zit vast niet op een 14 jarig meisje te wachten ... en om m toe te voegen op facebook lijkt me een beetje creepy .. Wel ben ik 'In Love' met zijn schoenen maar als ik een complimentje zal maken ben ik bang dat mensen me uitlachen .. wat moet ik nu doen? haha

 • 8 jaar geleden laura

  ze zeggen altijd dat je hem wel vergeet als hij van school af is, nou dat is dus niet zo

  kan hem gewoon niet vergeten, maar hij is zo onbereikbaar...

  what should I do??

 • 9 jaar geleden elisee7

  (voor mensen met hyves) zoek m op hyves op, als hij een profiel foto van zichzelf heeft, respecteer die. Vaak respecteerd hij dan terug, dan kan je hem gaan bedanken voor zijn respect, maak er een klein verhaaldje van bijv; verder alles goed met je? en even later kan je vragen of hij msn heeft! heel handig, en als je merkt dat hij heel saai reageert, is hij niet geintresseerd in je.

 • 9 jaar geleden isaaaxxx

  er is een jongen die ik al een tijdje leuk vind. mijn vriendin haar kkluisje zit naast die van hem, dus hun praten wel regelmatig met elkaar. ik heb het die vriendin toen verteld, en zij had op eigen houtje tijdens een gesprek iets aan mij gevraagd, en me erbij betrokken. toen had hij op hyves een krabbel gestuurd en reageerde wwat op elkaar. maar verder nog neits. hij is ook gewoon te populair, zijn profielfoto is gewoon in anderhalve maand 1100x bekeken !!!

 • 9 jaar geleden GLAMOURLiVE

  @ xlienJx .

  Kleed je leuuk aan.

  Niet express kort rokje enzo

  Maar juist gewoon Totally Youu '

  En voorderst zal alles van zelff gaan hoor.

  Begin een gesprek met hem van; Alles goed &zo.

  Dat helpt altydd.

  xx

 • 9 jaar geleden hillaal

  Ik vindt een jongen leuk.. hij zit op m'n school alleen herkend hij me denk ik niet omdat hij maximaal meer dan 800 vrienden heeft op hyves .. we hebben 1 x gepraat via de chat maar naderhand verliep dat ook erg stroef pff..

  had hem ook respect gegeven op twee foto's..

  Maar dat is het ook zo'n beetje

 • 9 jaar geleden lievee_

  ik vind een jongen leuk en ik had laatst op een foto gereageerd en toen hebben we even gekrabbeld.

  en toen kwam ik erachter dat we best veel gemeen hebben..

  en hij is echt leuk maar ik durf geen respect meer te geven want we hebben niet echt contact meer..

  is het stalken als ik nu weer een respect geef of een reactie geef op een foto?

 • 9 jaar geleden Sher

  mijn probleem ligt toch wat ingewikkelder dan dit

  ik weet namelijk niet waar hij woont (in welke stad), wat zijn naam is, hij zit dus niet bij mij op school tja dan is het wat moeilijk om deze tips te gebruiken

 • 9 jaar geleden amberelise

  oke ik heb contact, al voor deze tips. Hij zogt contact met mij... en nu? we hebben elkaar niet echt veel te zeggen op msn S:

 • 9 jaar geleden StayBeautiful

  deze tips zijn niet echt behulpzaam, als hij nou geen hyves hebt, je weet niet waar zijn kluisje is, je kent zijn vrienden niet en je ziet hem nooit buiten school?

 • 9 jaar geleden Iris

  niet echt geweldige tips heh

  dat kan ik zelf ook wel bedenken

 • 9 jaar geleden Roos

  Ja en als je zijn naam nou niet weet?;$

  Dan kan je hem ook niet op hyves opzoeken!

  Dat probleem heb ik dus;$

  xoxo

 • 9 jaar geleden Laliet

  ik had echt zo'n geluk he! Paar maanden geleden was het hier kermis, En ik zag een superleuke jongen.. Dus we hadden een beetje oogcontact enzo.. Paar dagen later zat ik gewoon zo'n beetje te kijken op hyves, en ik zag zijn foto en herkende hem natuurlijk dus we kregen contact en nu heb ik zelfs al bijna een halfjaartje met hem! lucky me!

 • 9 jaar geleden BoBeauBelle

  weetje, ik heb een crush op iemand uit de tweede, ik zit in de eerste, ik heb al respect gegeven op zn foto, maar hij komt haast nooit op hyves, en dus krijg ik geen reactie.

  een jongen die ik ken kent hem, maar ik vindt dat voorschut om te vragen. soo. voila. dat wordt dus nooit iets hea.

 • 9 jaar geleden Dilara_4_ever

  kheb precies hetzelfde probleem,maar kga tog naar een andere sgool dan vergeet ik hem tog sowieso

 • 9 jaar geleden questionmark

  ' Ik ben bang dat deze tips niet gaan werken.

  x.

 • 9 jaar geleden Musiciannotes

  Ik vind het echt kinderachtige tips, sorry. :')

 • 9 jaar geleden L. O. V. E.

  heb ik precies zo gedaan

  een reactie op zijn foto

  wat krabbelen

  msn vragen

  chatten

  hoi zeggen op school

  en verder ben ik zelf nog niet maar hopelijk komt er nog wat van!

  want hij is zoo lekker!

  <3

 • 9 jaar geleden hartjedeleukste

  hallo allemaal

  ik ben verliefd op een jongen ik vond hem al leuk maar ik kende hem niet ik en toen had hij mij op msn toegevoegd want ik had hem op hyves toegevoegt en we raakten aan de praat en ik ken hem pas 2 of 3 weken maar ik heb nu bijne wat met hem ik heb al vaak met hem gezoend en afgesproken ik wil zeggen je kan beter op een onbekendee jongen vallen dan op een bekende

 • 9 jaar geleden HEYHALLO

  Vorig jaar zat ik in de eerste, ik vond een jongen al een tijdje best leuk om te zien en wou hem graag beter leren kennen. Hij zat toen in de derde. Ik sprak hem aan, en we begonnen een beetje te praten. Een paar dagen later had hij me toegevoegd op hyves, en op msn ( die hij had gevonden op mijn hyves ). we gingen vaker praten, en soms ook afspreken. We kregen een relatie, wat later ook weer stukliep. Een andere jongen uit de derde, lachte altijd naar me als ik hem tegenkwam. Eigenlijk vond ik hem best schattig enzo, en verder wist ik zijn naam niet. Een keer liep ik langs en toen riepen een paar vrienden van hem 'm net, dus wist ik zijn naam. Ik zocht via de hyves van mijn school naar hem, en vond hem. Ik keek regelmatig op zijn hyves, maar durfde geen krabbel ofzo te sturen. tot ik een keer een respect van hem kreeg, en hem bedankte en toevoegde op hyves & msn. we gingen vaker praten met mekaar en het klikte. hij vertelde me dat hij ook vaak op mijn hyves keek, maar dacht dat ik het raar zou vinden als hij krabbelde ofzo. op dit moment heb ik al ruim vier maanden met hem, en ik denk dat het nog veel langer gaat worden! wat ik eigenlijk wil zeggen is: als je geen krabbel of bericht durft te sturen, zet gewoon een respect! waarschijnlijk bedankt hij je wel, en kan je zijn msn vragen of toevoegen! good luck ladies x

 • 9 jaar geleden loveya

  SSS070 on Mon 29-03-10 00:20

  zo verschut een jongen moet achter je aan en niet andersom

  helemaal mee eens!

 • 9 jaar geleden MadeByMy

  Help wat moet ik doen? Mijn vriendin is smoorverliefd op een jongen. We weten niet precies waar hij woont omdat hij elke dag met de trein naar school gaat. Hij heeft geen hyves enzo. Omdat we niet weten waar hij woont en we niet zomaar een trein kunnen nemen weten we ook niet wat zijn hobbys zijn. En geen van onze vrienden kent hem. Soms gaan we kijken waar de trein heen gaat. Maar de trein kan naar zoveel plaaatsen gaan. Help! Wat moeten we doen? Help ons please!

 • 9 jaar geleden Talitha

  gewoon op m afstappen (:

  k vond ook zo'n jongen leuk bij mij op school. had m nog nooit gesproken, we lachten alleen maar naar elkaar. hij zit in de 5e en ik in de 3e. een vriendin van mij heeft z'n naam gevraagd waar ik bij stond, toen vroeg ie het ook aan mij : ). toen heb k m wel gehyved enzo. en nu heb ik alweer 2 maandjes met 'm. <3

  just believe.

 • 9 jaar geleden lovestoned.

  dat heb ik ook gehad, toen heb ik zijn msn grekegen via een vriendin die een vriend van hem kon, alleen voegde die vriendin hem ook toe en toen ging hij met haar flirten in plaats van met mij.. :S

 • 9 jaar geleden linda

  heb dit ook zo ongeveer alleen geeft hij mij bijles:P. Dan kan ik niet over van alles en nog wat gaan praten want dat kost me bijles tijd. Dus help wat moet ik doen?

 • 9 jaar geleden Loveheart

  @ DanceGirlForLife, k wil best een tip geven (p.s bij mij is het zelfde!) maar k zou je wat tips geven:

  1.Hang een beetje rond in zijn buurt, Dan voelt het vertrouwder voor zowel hem als jou.

  2.Als hij bij je op school zit, kijk dan af en toe in zn klaslokaal kijkt hij jou dan aan? grote kans dat hij jou leuk vind.

  3. Probeer 8er zijn hyves te komen (als je zelf hyves hebt) en anders 8er zijn msn.

  4. als hij hyves heeft respecteer je zijn profielfoto.

  5. voeg hem toeals vriend.

  6. zeg hoi tgn hem op hyves.

  7. laat weten wie je bent.

  8. zeg hoii tgn hem in het echtt!

 • 9 jaar geleden Swooned

  Doe dit níet met onbereikbare jongens! ;]

 • 9 jaar geleden Nicole

  LEES DIT please?

  Misschien is 't een leuk idee als mensen hier zelf ook nog tips ofzo geven? Want sommigen vinden dit waardeloos en sommigen niet, misschien weten mensen betere tips of wat je daarna kan doen voor de gene die niet zo snel op iemand durven af te stappen..

  xx

 • 9 jaar geleden Nicole

  Ik vind ook iemand leuk, ( hij zit bij mij op school) en ik heb hem weleens gesproken op msn en ik heb in het echt alleen nog maar oogcontact met hem gehad en hij kijkt ook wel eens naar mij, volgens mij vind hij mij ook leuk, alleen ik heb nog nooit in het echt met hem gepraat dus ik heb ook niet veel aan die tips maarja (L)

  xx

 • 9 jaar geleden Loveheart

  ik ken hem wel; k was bij me nicht en hij was ook buiten het was leukk hij is echt grappig en we praatten allemaal met elkaar

  Nu zit hij ook op MIJNschool! Yeah(L)

  BUThij zegt niks tegen me niet eens 'hallo'.

  Ik heb hem wel toegevoegd op HYVES hij heeft me geaccepteerd, maar ik durf geen krabbel te sturen&

  al die andere stappen al helemaal niet, ik weetniet ofhij me niet meer herkend/verlegen is ...

  AUB Help me!

  als je tips weet stuur me bericht!

  xoxo-(L)

 • 9 jaar geleden appeltjex94

  uhm nee ik vind het eigk ook niet geweldigxd

  maarja dat het bij mij niet echt opschiet:P

 • 9 jaar geleden lovetowinkelen

  pff, ik ben op een feest een paar keer met een jongen geweest die ik daarvoor niet kende,

  en hij is toch wel heel leuk!

  alleen spreek ik hem bijna nooit, alleen af en toe sms ):

 • 9 jaar geleden xKooks

  Ik heb vorig jaar nummer 1 gebruikt.

  Ik ben er een paar maanden geleden achter gekomen dat hij mij ook leuk heeft gevonden, nog langer dan ik hem! xD

  We zijn nu gewoon vrienden.

  Ik vind nu een vriend van hem leuk. Ik heb met Valentijnsdag een roos naar die vriend gestuurd. Maar die vriend denkt dat die vriend van mij em heeft gestuurd als grapje. Omdat hij er zoveel naar vraagt. Die gozer die ik leuk vind, was niet op school toen de rozen werden uitgedeeld

 • 9 jaar geleden Insertive

  Ik vind een onbekende jongen leuk en hij mij volgens mij. 8D Ben zó gelukkig! <3

 • 9 jaar geleden UGGSLOVE

  Ik vind et nou niet echt super goede tips :') Maar dat ken misschien aan my leggen.

 • 9 jaar geleden Roxanne

  ja, ik moet toch echt eerst even achter zijn naam komen

  ja oke, ik heb hem vandaag pas gezien(A)

 • 9 jaar geleden Danielle511

  die tips zijn een beetje obsessed..

 • 9 jaar geleden Saschaa_R

  @ j_j_xxx

  Ik heb het tog ook over de 1e stap zetten! en neit over stalk gedrag.

 • 9 jaar geleden iloonboon

  Een jaar eerder deze tips was fijn geweest xD Ben nu al van de middelbare af, haha.

 • 9 jaar geleden mrsfranco

  dit probleem heb ik maar de tips zijn bij mij toch echt onmogelijk...

 • 9 jaar geleden hheelin

  ahahah grappig

 • 9 jaar geleden Zaraaaaa

  @Lovelygloss

  Goed getimed idd

  hij is ook zoo leukk

 • 9 jaar geleden fasionfreaaak

  ik ben bang dat hij dan gaat denken dat ik hem altijd in de gaten hou, of dat ik hem altijd stalk ofzo. nja, er zit dus ook zo'n persoon bij mij op school en hij heeft een respect op mijn hyves foto gegeven, terwijl ik verder nog nooit iets op zijn hyves heb geplaatst. ik heb vanochtend een krabbel gestuurd, ik hoop dat ik snel wat van hem te horen krijg

 • 9 jaar geleden Sargasso

  ssssssstalken

 • 9 jaar geleden Tamara

  Ik was een keer met vriendinnen in de stad en we waren heel erg melig dus we gingen hem achtervolgen. Hij was dus blijkbaar met zijn ouders en zijn moeder had door dat we hem achtervolgden. Zijn moeder bleek super aardig te zijn en misschien zelfs iets te enthousiast want ze had ons door.. Ze ging allemaal gebaren maken van : 'wil je zijn nummer' en zo. Wij schaamden ons kapot en hij ook maar zo creëerden we wel een mooi contact (:

 • 9 jaar geleden joyce

  @ Saschaa_R .

  je gaat tog niet achter een jongen aanlopen zo ben je trouwens ook veel ste makelijk te krijgen en helemaal niet interesant meer,

  leuk die 21ste eeuw laat de jongens maar achter jou aan lopen ,

 • 9 jaar geleden Juudjex

  Alsof je zoiets niet zelf kan bedenken + je moet het ook durven

 • 9 jaar geleden Saschaa_R

  SSS070 on ma 29-03-10 00:20

  zo verschut een jongen moet achter je aan en niet andersom

  -------------------------------------------------

  Sorry hoor ik weet niet of je het weet maar we leven in de 21e eeuw en wij meiden nemen nu zelf ook actie! en jongens vinden het vaak gaaf als een meisje de 1e stap durft te zetten.

 • 9 jaar geleden KimmStyle

  stalkgedrag ofzo?

 • 9 jaar geleden SSS070

  zo verschut een jongen moet achter je aan en niet andersom

 • 9 jaar geleden gossipgirl101

  idd die vrienden van die leuke jongen vinden het altijd maar dom en dan hoeft hij je ook niet meer zo stom kunnen ze niet zelf nadenken. Vaak vinden mijn vriendinnen de jongen die ik leuk vind hartstikke lelijk

 • 9 jaar geleden Tess

  netzoals je iemand al heel lang kent, via internet dan wel.

  en nu opeens heel veel praat enzo.

  toch maar een keertje afspreken ergens in het midden van nederland denk ik zo. haha

 • 9 jaar geleden loveatack

  komt heeel bekend voor:O

 • 9 jaar geleden Jasminjabbin

  me vriend. of soortvan vriendje, we spreken elkaar veel via sms en dat is wel vreemd als je elkaar dan liefje of schatje noemt en int echt beetje aan mekaar zit. :P haha

  en dan durf je dat niet meer.

  me vriendin heeft al een hele lange en goede relatie met iemand via hyves.

  ik ken zelf ook al iemand 3 jaar, wel via een vriend van me dus niet helemaal onbekend. Maar ik wil wel graag naar em toe. ookal woont hij aan de andere kant van nederland.

  typisch.

 • 9 jaar geleden CRIMINALx

  kansloos?

 • 9 jaar geleden ngoc

  secret love,

  ahahaha.

 • 9 jaar geleden Soof_x

  als je hem dan uiteindelijk leert kennen moet je hem al niet meer hoor.

 • 9 jaar geleden Xx

  Net of dit zal werken, in mijn geval zal het alleen maar tegen me werken, aangezien 'mijn onbekende' een 'mooiboy' is, en als zijn vriendjes het alleen maar dom zullen vinden.

 • 9 jaar geleden pyromania

  bij mij reageren ze dan niet of ongeïnteresseerd<_<

 • 9 jaar geleden pyromania

  this is just what I need wel handig als ik dit er eerder was maar toch... nu ff lezen...

 • 9 jaar geleden Joyce

  hm miss kan ik deze tips uitproberen.....

 • 9 jaar geleden AbsolutelyChuffed

  Ik vond (vind xD) een jongen leuk van school, en we hadden al oogcontact enzo. Met carnaval echt met elkaar gesproken (we hebben dezelfde vrienden) 'hee, jij zit toch bij mij op school?' enzo. Toegevoegd op hyves, blablabla. Helaas heeft ie sinds kort een vriendin, maar ik wacht gewoon af. Kijken en genieten, baby, kijken en genieten. :')

 • 9 jaar geleden Mindblowing

  Haha, dit had ik zelf ook nog wel kunnen bedenken..

 • 9 jaar geleden faceless

  kom op zijn we echt zo wanhopig dat we onbekende gaan stalken?!

 • 9 jaar geleden Dana

  Ik herken het, alleen mijn crush ging niet in op mijn versiertrucs, ofja deed hij wel maar hij hield me voor de gek whaha :$

 • 9 jaar geleden jaimeme

  hahaha stalken voor dummies inderdaad!

  een beetje kinderachtig

 • 9 jaar geleden EMMERD

  oh god :') traumatrauma. XD

  ik ken de jongen op wie ik ben persoonlijk niet, hij zit op me school. ik had hem wel een roos gestuurd met rozenactie. Op de een of andere manier wist hij dat het van mij was: in de pauze ging hij + al zijn vrienden keihard mijn voor & achternaam schreeuwen..

  nog steeds NO IDEA hoe hij het weet, ik heb hem nooit gesproken en die vrienden ook niet. =S

 • 9 jaar geleden Fay

  ik ben ook verliefd op een jongen die ik eigenlijk helemaal niet ken. ik krijg gewoon kriebels in mijn buik als ik hem zie.

 • 9 jaar geleden partyface

  Dit gaat toch meestal gewoon vanzelf? Als je in een club bent, en je hebt oogcontact en je lacht een keer. Als hij je echt ziet zitten, stapt hij op je af . En anders begin jij het gesprek, dat vinden jongens leuk.

 • 9 jaar geleden lalala

  en wat dan daarna?

 • 9 jaar geleden Tien

  Hoe kun je echt verliefd zijn op iemand die je helemaal niet kent?

  Dan heb je toch alleen een crush op zijn looks?

 • 9 jaar geleden Grassprietje

  @niiyaa

  dat dacht ik dus ook al

  @musicaholic

  helemaal met je eens

 • 9 jaar geleden Nelly

  dit had ik zelf allemaal ook nog wel kunnen bedenken =$

 • 9 jaar geleden Annabelle

  vraag gewoon via via z'n msn adres,klaar ben je..

 • 9 jaar geleden niiyaa

  volgensmij kan je niet echt verliefd worden als je diegene niet eens kent xD

 • 9 jaar geleden Chirine

  Hoe kan je verliefd worden op iemand die je niet kentt x]

 • 9 jaar geleden Hester

  sorrryyy een beetje gay ):

 • 9 jaar geleden Charlotte

  Ik snap eerlijk gezegd echt niet hoe je iemand leuk kan vinden die je niet kent, maar kan ook aan mij liggen xD

 • 9 jaar geleden Marrel

  Ik ben verliefd op iemand die ik ooit 1x heb gezien, maar vanwege mijn ex contact mee heb verbroken. Heb ik nu ontzettend spijt van, want hij zou verhuizen en nu weet ik niks meer van hem. En hij heeft ook geen hyves....

  En ik vind een jongen leuk, die is bevriend met iemand die ik heel vaag ken, en waar ik eigenlijk een beetje ruzie mee heb xD. Ook zo handig..

 • 9 jaar geleden PrsnH

  pff k zag dit staan ik d8 yes

  maar de inhoud is niet zooooo.. :S

 • 9 jaar geleden ModeFreakie

  wat nou als je een jongen vaker in de trein of bus tegenkomt maar verder helemaal niks van hem weet, ook zn naam niet dus (zo kan ik hem niet op hyves opzoeken)

 • 9 jaar geleden Suus

  @Pamloves

  ja

 • 9 jaar geleden Blushflush

  Kan je dan écht verliefd worden op iemand die je niet kent?

  Volgens mij niet. Alhoewel. Vroeger was is dat wel, of in ieder geval dacht ik dat ik verliefd was. Voordat ik echte liefde leerde kennen ^_^

 • 9 jaar geleden bonjouuur

  verschuuuuuuuut