Lifestyle

X Factor 2010

Binnenkort is het zover: X Factor 2010 gaat weer van start! Dan kunnen we genieten van alle audities die niet goed gingen - of juist wel.

X Factor is vanaf 5 februari te zien op RTL 4 om 20.30 uur. Dus zorg dat je een bak popcorn en een fles cola klaar hebt staan dan hoef je niets te missen van de hilarische audities!

Bij het programma ''Life4You'' waren de juryleden op 30 januari aanwezig voor een interview over X Factor 2010. Een van de juryleden meldde toen dat er in dit seizoen de nieuwe Susan Boyle bij zit. Ik ben nu al benieuwd! Helaas lieten ze geen auditie filmpje zien van de nieuwe Susan Boyle. Het is wel een man dit keer...

Toch vraag ik me af of het nou niet eens klaar zou moeten zijn met al die zoektochten naar een nieuw idool. Je hoort nauwelijks nog nieuwtjes over sommige finalisten die gewonnen hebben. Niet alleen bij X Factor maar ook bij Idols en Popstars. Wat vinden jullie? Vinden jullie dat X Factor gewoon door kan gaan met het maken van nieuwe seizoenen, of vinden jullie dat het nou wel eens afgelopen mag zijn?

De juryleden zijn dit seizoen hetzelfde gebleven. Wel heeft Stacey Rookhuizen (23 jaar) een nieuwe haarkleur aangenomen. Check het hieronder:

Voor meer informatie over X Factor kun je naar de website. Klik hier voor het promofilmpje bij Life4You!

Door Shelley

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved