VAIO e laptops

Lifestyle door Redactie

Superleuk zijn deze laptops van Sony. Ze zijn anders dan andere laptops vanwege de skin. Met leuke kleurtjes als roze, blauw en groen krijg je steeds meer de neiging om een laptop te kopen!

Bij de nieuwe Sony Vaio E series kun je je eigen stijl kiezen. De laptop zijn verkrijgbaar in twee kleuren zwart, roze, groen, blauw en wit. Met deze laptop kun je ook blue-ray cd's of dvd's bekijken en wanneer je foto's aan het bewerken bent of een film kijkt zorgt het voor optimale beeldscherm kwaliteit. Wat ook leuk is, is de gelakte polssteun. Verder is de laptop een lichtgewicht, heeft het een maximale batterij van drie en een half uur, heeft de laptop 500 giga bite schijfruimte. Erg handig voor ons met alle muziek en films die we tegenwoordig downloaden!

Wat deze laptops zo uniek maakt zijn de toetsenborden. In plaats van dat het toetsenbord en de rest van de laptop één kleur zijn, is het toetsenbord bijvoorbeeld roze of blauw of paars!

Leuk he? :)

De prijs voor de deze laptops begint vanaf €500,- maar is helaas nog niet verkrijgbaar in Nederland. Voor meer info kun je wel terecht op de site van Sony.

Door Shelley