Gaspar Ulliel

Lifestyle door Redactie

Misschien heb je hem wel eens gezien in de Franse film 'Un Long Dimanche de Fiancailles' of zag je hem ooit in een tijdschrift staan. Gaspar Ulliel speelt vanaf kleins af aan al in films en is ook nog eens model!

Gaspar is 25 jaar oud en begon op zijn twaalfde met acteren. Na de middelbare school wou hij maar één ding: regisseur worden. Hij ging naar de universiteit Saint Denis en studeerde daar film. Zijn lot had andere plannen met hem want hij is nu druk bezig met het opbouwen van een acteer carriere.

Gaspar stond in 2007 nog op de franse cover van Vogue samen met super model Doutzen Kroes. Ook staat hij nu onder contract bij het merk Longchamp.

samen met Doutzen op de cover!

In 2004 speelde hij de rol van Manech in de film Un Long Dimanche de Fiancailles (beter gezegd: A Very Long Engagement). Het verhaal vertelt over een jonge vrouw (gespeeld door Audrey Tautou) die op zoek gaat naar haar verloofde (Manech). Manech is tijdens de tweede wereldoorlog van de aardbodem verdwenen. Ze is er zeker van dat hij nog leeft en gaat naar hem op zoek. Ze is vastbesloten hem te vinden!

En wat zeggen jullie ervan? Is hij leuk... of is hij leuk?

Kijk ook even bij zijn officiële website.

Door Shelley