Lifestyle

Hotties van 90210

Sinds 90210 op tv kwam, zijn er velen hotties in de serie voorbij gekomen. Sommige zijn gebleven en sommige zijn gegaan. Wij hebben de leukste jongens uitgekozen, zodat we daar even van kunnen genieten! Enjoy..

Om te beginnen hebben we Dustin Milligan. Hij speelt in ''90210'' de rol van Ethan Ward. Dustin is geboren op 28 julie 1985 in Canada. Niet zo heel lang geleden speelde hij nog een rol in de film ''The Messengers'' samen met Kristen Stewart. In de serie ''90210'' krijgt hij met veel meisjes een relatie. Zo heeft hij eerst een relatie met Naomi en later met Annie. In het echte leven heeft hij een relatie met Jessica Stroup (zij speelt de rol van Silver in 90210). Dit jaar kunnen we hem gaan zien in de film ''Gunless'' waar hij de korporaal Jonathan Kent speelt. Zie hier de trailer.

Met vriendin Jessica Stroup.

Als tweede hebben we natuurlijk Tristan Wilds. Ook wel bekend als Dixon Wilson in de serie. Hij speelt de broer van Annie en hij heeft een tijdje een relatie met de beste vriendin van Annie: Silver. Tristan is geboren op 15 juli 1989, is 20 jaar oud en begon met acteren op zijn zevende. Zijn afkomst is Afrikaans Amerikaans, Dominicaans en Iers. Zijn eerste professionele rol kreeg hij in ''Miracle Boy's''. Helaas is het nog niet duidelijk of we hem binnenkort in een andere film of serie gaan zien maar we hebben wel een aantal leuke foto's van hem geplaatst en ik heb zo'n vermoeden dat Tristan verslaafd is aan gangsterpetjes.... wat hem super leuk staat!

Dan hebben we Adam Gregory. Mijn persoonlijke favoriet, jammer dat hij zo weinig in de serie voorkomt. Adam is geboren in Cincinnati op 28 december 1987. In de serie speelt hij de overheerlijke jongen Ty Collins. Wanneer Annie en Wilson net verhuisd zijn naar Beverly Hills, gaat Annie met hem op een date. Ty Collins houdt van maar twee dingen: acteren en meisjes. Adam Gregory heeft in het echte leven een relatie met collega actrice Jessica Lowndes. Zij speelt de rol van de verkrackte Adriana. Een perfect match in het echte leven, beide een topcarriere en superknap. Wat wil je nog meer? Ook speelde Adam afgelopen zomer in de film ''17 Again''. Hier speelde hij een basketballer op de middelbare school.

Michael Steger (29 jaar, bijna 30) is geboren op 27 mei 1980 in California. Hij is van Ecuadoriaanse, Australische en Noorse afkomst. In 2005 speelde hij een aantal gastrollen in onder andere Hannah Montana en Criminal Minds. Ook speelde hij de mannelijke hoofdrol in de film ''The Cheetah Girls, One World''. Daarna kreeg hij een rol in ''90210''. In de serie speelt hij de rol van Navid Shirazi. Hij is al héél lang verliefd op Adriana (Jessica Lowndes) en helpt haar van haar verslaving af te komen. Verder is het nog onbekend of hij binnenkort in een film of serie zal spelen.

Als laatst hebben we Matt Lanter. Hij speelt in de serie de rol van Liam Court. Liam is verliefd op Naomi maar je kan hem ook wel een ''bad boy'' noemen. Zo gaat hij in de serie namelijk vreemd met het zusje van Naomi. Matt Lanter is geboren op één april 1983 in Ohio. Zijn volledige naam is Matthew Mackendree. In 2008 speelde hij de hoofdrol in de film ''Disaster Movie''. In zijn vrije tijd speelde hij onder andere honkbal, golf en voetbal. Zijn debuut maakte hij echter met de animatiefilm Star Wars: The Clone Wars. Hier sprak hij de stem van Anakin Skywalker in.

Wie vinden jullie het leukst?

Door Shelley

Foto's: fanpop.com, tvfanatic.com, newtotv.com, blogspot.com, buzzsugar.com, imdb.com, 90210insiders.com, buddtv.com

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved