Behance.net

Lifestyle door Redactie

Houd je ervan om aparte foto's te maken? Of vind je het leuk om artistieke foto's op te zoeken? Dan moet je zeker even een kijkje nemen op de site van Behance.

Hier plaatsen fotografen hun foto's. Er zijn genoeg onderwerpen en bij sommige foto's lijkt het haast echt én toch is het heel onrealistisch. Misschien raak je wel geinspireerd!

Op de site kun je kijken naar: meest bekeken, meest gewaardeerd, meest recente en ga zo maar door. Ook zijn er natuurlijk genoeg onderwerpen qua foto's die gemaakt zijn. Als je naar de homepage gaat, dan zie je meteen een aantal albums met foto's. Als het goed is zie je rechts boven op de pagina een balkje waar staat: ''What is The Behance network?'', daaronder staat het zoek balkje. Je typt dan simpelweg de naam in van een fotograaf (of niks als je geen fotograaf weet) of een titel, daarna bij welk onderwerp het past (of alleen het onderwerp) en dan klik je op GO!

Zie hieronder een aantal aparte, enge, mooie, onrealistische foto's:

David Terraza.

Reclarckgable

Matthew Albanese.

Lulu

Pacoperegrin.

Stacey Kalmanovsky.

Ook maken sommige fotografen portretten. Éen fotograaf heeft een levensportret gemaakt van zijn dochter. Vanaf kleins af aan tot nu. Zie hier het resultaat.

Door Shelley