Adrian Grenier

Lifestyle door Redactie

Hij speelde ooit samen met Anna Hathaway in de film ''The Devil Wears Prada''. Adrian Grenier is nu 33 en zeker niet verkeerd. Hij speelde onder andere in de serie Sabrina en de rol van Vincent in de serie ''Entourage'' en wordt steeds bekender...

Adrian Grenier is geboren (10 juli 1976) in New Mexico maar werd opgevoed door zijn moeder in Brooklyn. Adrian is van afkomst: Native-Amerikaans, Jordaans en Iers.

Hij speelde samen met Melissa Joan Heart in de romantische komedie ''Drive Me Crazy''. Ook speelde Adrian in de muziekvideo Crazy van Britney Spears. In 2004 kreeg hij de rol van Vincent Chase in de serie Entourage. Deze serie wordt nu uitgezonden op Comedycentral en is zeker een aanrader!

Ook zit Adrian in een band genaamd: ''Kid Friendly''. Van deze band is hij de leadzanger. In de band ''The Honey Brothers'' is hij de drummer.

Ooit date Adrian met model Melissa Keller. Na twee jaar een knipperlichtrelatie te hebben, besloten ze uit elkaar te gaan. Daarna had hij een korte romance met Paris Hilton. Ook al ontkenden ze het allebei, foto's bewezen anders. In 2008 kreeg hij een relatie met Isabel Lucas, maar deze relatie hield niet lang stand... nu is hij single in celebrityland.

Wat vinden jullie van Adrian? Ik zeg in ieder geval: mmm!

Door Shelley.

Foto's: lystal.com, poptower.com