Lifestyle

The City is terug

In Nederland kunnen we volop genieten van The City seizoen twee. Binnenkort staan er nieuwe episodes van seizoen twee klaar om uitgezonden te worden. Dus pak er een bak popcorn bij en starten maar!

Vanaf 27 april start de show weer in Amerika. Helaas duurt het voor ons dan nog wel een tijdje voor het in Nederland op de televisie komt. Wel kunnen we de serie gewoon volgen op mtv.com en waarschijnlijk staat het de dag nadat het uitgezonden is op internet. Dus ga er maar vanuit dat je 28 april de show kunt bekijken.

Als je nog niet wilt weten wat er gaat gebeuren in deel twee van seizoen twee, lees dan vooral niet verder!

-

-

Whitney is klaar om haar carrière na te jagen. Na het showen van haar eerste aantal items, heeft ze nu een hele collectie gemaakt om te showen op de catwalk (zie bovenstaande foto!)'. Het is wel even stressen aangezien de hele zaal vol zit met belangrijke mensen van bijvoorbeeld Teen Vogue en Elle. Ondertussen krijgt Olivia Palermo nieuwe opdrachten die te maken hebben met de kledinglijn van Whitney. Olivia mag de collectie bekijken om te zien of het interessant genoeg is voor Elle. Olivia vindt de kledinglijn van Whitney maar niks en dan is het eindelijk zover, het moment waar we op gewacht hebben: een bitchfight tussen Whitney en Olivia!

O, en wat we ook zeker moeten vermelden, is dat Whitney een romance krijgt met een heerlijke Fransman....

Bekijk hier de trailer van The City.

door Shelley

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved