Lifestyle

Het laatste seizoen van The Hills

Onlangs schreven we al dat de populaire MTV serie The Hills gaat stoppen. Nu is de grote vraag: wat gebeurt er in het laatste seizoen van The Hills?

Kristin zit aan de drugs, Heidi is bijna volkomen plastic geworden, Spencer is compleet doorgedraaid en Audrina heeft een nieuw vriendje, zanger Ryan Cabrera. Kort samengevat is dat het laatste seizoen van The Hills!

Het afgelopen seizoen van The Hills heb ik nauwelijks gevolgd omdat Lauren weg was en er gebeurde gewoon niet veel spannends. Maar dit is gewoon complete drama, er gebeurt echt van alles wat ik totaal niet had zien aankomen! Natuurlijk werd er al een hoop geroddeld in de media over de castleden, Heidi's make-over heeft denk ik niemand gemist. Maar meestal komen de roddels nooit echt in de serie voorbij, het leek voorheen eerder alsof die twee apart van elkaar stonden, maar nu wordt elke juicy roddel besproken! Ik denk dat hierdoor het laatste seizoen een stuk beter wordt bekeken dan het voorgaande seizoen. Ik wil het in ieder geval niet missen...

Wanneer het allerlaatste seizoen van The Hills in Nederland op tv is, is onbekend. Maar wanneer het zover is... zet jij dan je tv aan?

door Vera Camilla

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved