Gratis ‘bel me!’ smsje versturen

Lifestyle door Redactie

Prepaid bellers opgelet: je kunt nu met de nieuwe dienst Belme8008 gratis een 'bel me!' sms'je versturen naar iemand. Superhandig als je 's nachts de bus hebt gemist of iemand dringend moet spreken - maar geen beltegoed meer hebt.

Belme8008 is een nieuwe telefoniedienst. Het werkt supersimpel: door een sms te sturen naar 8008 krijgt de ontvanger een sms met de vraag terug te bellen. Simpel, duidelijk en gratis. Belme8008 is een initiatief van Telconnect en werkt bij vrijwel alle Nederlandse providers.

0

Iedereen kan met belme8008 elke dag één gratis terugbelbericht verzenden, ook zonder beltegoed. Een uitkomst voor mensen met een beperkt budget of op plekken waar geen nieuw beltegoed verkrijgbaar is.

Hoe werkt het precies?

  • Maak een nieuw SMS bericht;
  • In het "naar" veld type je nummer 8008 in.
  • Ga naar het tekstveld van het bericht en tik het mobiele 06-nummer in van degene door wie je teruggebeld wilt worden.
  • Verstuur het bericht.
  • Je nummer is gemarkeerd, zodat je vriend of familielid kan clicken op de link waardoor ze direct terug kunnen bellen. Als je telefoonnummer in hun adresboek is opgeslagen is in het inkomende bericht jouw naam vermeld. Er staat dus geen '8008' als afzender!

Vind jij dit niet een topidee? Ik vind het echt heel erg slim! Ik zou zeggen: probeer het meteen even uit en laat hieronder weten of het is gelukt...