Lifestyle

Maak je eigen kwartetspel

Hoe leuk is dit: je eigen kwartetspel maken! Ik heb er laatst zelf eentje gemaakt en hij is superleuk geworden. En het is ook nog eens heel grappig om hem zelf in elkaar te draaien! Dit kun je doen via www.kwartetcadeau.nl, een hele handige site.

-

Hoe werkt het?

Met KwartetCadeau maak je online een kwartetspel met je eigen foto's in vier eenvoudige stappen.

Stap 1: Aanmelden

Ga direct aan de slag met je eigen kwartetspel door je eenmalig aan te melden. Met je persoonlijke account kun je kwartetspellen aanmaken, opslaan en later verder gaan. Als je alleen even een kijkje wilt nemen, dan kun je ook zonder account aan de slag met de demoversie.

Stap 2: Foto's uploaden

Je kunt direct je foto's simpel en snel uploaden. Een programma downloaden is niet nodig, dus je kunt meteen aan de slag.

Stap 3: Kwartetkaarten maken

De foto's kun je nu naar een kaart slepen. Hier kun je je foto bewerken: inzoomen, schuiven en draaien. Bedenk bij elke foto een leuke tekst. Je kunt altijd heel makkelijk teksten en foto's veranderen. Net zolang totdat je kwartetspel helemaal naar je zin is.

Stap 4: Bestellen

Wanneer je helemaal tevreden bent, kun je het kwartetspel bestellen. Je bestelling wordt hoogwaardig full-colour gedrukt en per kwartetspel verpakt in een kleurig kartonnen speldoosje. De levertijd varieert van 5 tot 10 werkdagen.

kwartet

Mijn kwartet

Ik heb een kwartetspel gemaakt voor Girlscene, met de redactieleden, alle andere werknemers, de marketingmensen, de salesafdeling, et cetera. En hij is zo leuk geworden! Je kunt allerlei categorieën maken en hier personen aan toe voegen. Vervolgens kun je dan tijdens het spelen zeggen "Ik wil graag 'Monique' in de categorie 'Girlscene'." Grappig toch?

Wat mij vooral opviel was de kwaliteit van het spel; de kaarten zijn erg dik, en heel mooi glanzend, zo kunnen ze dus ook niet erg vies worden (handig voor op vakantie of tijdens een borrel ;-)). Ze hebben ook allemaal een mooie achterkant en de set zit verpakt in een kleurig doosje. Ook meteen een leuk cadeau; het is helemaal compleet, en geen dun 'zelfgemaakt' pakketje.

Ons spel:

kwartet

kwartet

kwartet

Ik vind dit echt een aanrader, en zou dit ook zeker nog eens bestellen als cadeau voor iemand! Check: www.kwartetcadeau.nl.

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved