JBL On Time Micro wekkerradio

Lifestyle door Redactie

Wil jij ook wakker worden met je favoriete muziek zodat jouw dag goed begint?Dan is de JBL On Time Micro wel iets voor jou.

Deze wekkerradio is niet zomaar een wekkerradio, het is namelijk geschikt voor alle versies van de iPod, iPhone, MP3 spelers, laptops, computers en CD spelers. Naast dat je je favoriete muziek kan laten afspelen, zit er ook een AM/FM radio op en zeven verschillende alarmfuncties. Ideaal dus!

Wij hebben de wekkerradio op de redactie gekregen en het eerste wat mij opvalt is dat het er stijlvol en modern uitziet. De wekkerradio is redelijk groot als je het vergelijkt met andere wekkerradio’s maar past toch prima op je nachtkastje. Het is zeker een eyecatcher!

Daarnaast is er ook een blacklight aanwezig die automatisch wordt ingesteld naar het licht van de omgeving. Is het donker, dan is de displayverlichting ook zwak en bij daglicht schijnt de display automatisch wat feller om de klok goed zichtbaar te houden. Het is natuurlijk ook handmatig in te stellen.

Wat ik ook handig vind, is dat er een afstandsbediening bij zit. Als je bezig bent met je huiswerk of je zit met vriendinnen rondom de tafel en een liedje bevalt je niet, kun je het makkelijk doorspoelen.

De wekkerradio is verkrijgbaar in het wit of zwart en voor €199 is hij voor jou! Leuk om te vragen voor je verjaardag of om jezelf cadeau te doen, want je hebt er hier lang en veel plezier van!

En, is deze multifunctionele wekkerradio iets voor jou?

door Quirine