Beha hulpjes

Fashion door Redactie

Een goede beha vinden (en kopen) is één. Maar dan zijn er nog van die aparte kledingstukken, bijvoorbeeld een strapless topje of backless (met blote rug) truitje. En dan moet je dus een speciale beha aan !

Gelukkig zijn er de zogenaamde beha hulpjes. Speciale benodigdheden waardoor jij gewoon die bijzondere truitjes aan kan. Een slimme aanschaf, want je kunt er jarenlang mee doen.

Losse vullinkjes voor je beha. De meeste (voorgevormde) beha's van tegenwoordig hebben een ruimte waar een kussentje in kan of al in zit. Ben je ze kwijt of wil je ze los kopen, dan kan dat o.a. bij Asos.com voor € 9,84 per vier.

Hollywood Fashion Tape: inmiddels heel erg beroemd. Met deze tape (in vijf verschillende vormen) plak jij elk mogelijk bedenkbare top vast. Nooit meer afzakkende stof, dus ! Denk maar aan Kylie Minogue's clip "Can't get you out of my head". Te koop bij Asos.com en Netalsindefilm.nl.

Silliconen plak BH zonder bandjes of achterpand. De BH is naadloos, onzichtbaar, zelfklevend én dermatologisch getest. Superhandig voor een strapless of backless top of lastige jurk.

Ontzettend handig, deze Silicone Nipple Covers! Ze voorkomen het doorschijnen van "geprononceerde" tepels (geen radioknoppen meer!). De SNC kunnen met of zonder beha gedragen worden, zijn wasbaar en meerdere keren te gebruiken. Huidskleurig, en one size fits all. Te koop via Netalsindefilm.nl voor € 9,95.

Bra-extender: Handig verlengstuk voor je BH, om de omtrek te vergroten. Deze Bra-extender is te gebruiken bij een BH met drie haakjes. Het pakje bevat de kleuren wit, zwart en huidskleur. Te koop bij Hunkemöller voor € 6,99.De 5 manieren beha: op 5 manieren te dragen, dus onder elk kledingstuk de passende oplossing. Je kunt de beha op de volgende manieren dragen: strapless, met twee bandjes, gekruist op de rug, als halterbeha, en met één bandje crossed-over.
Van het merk Marilyn (o.a. te koop bij Wehkamp.nl) voor 14,95.

Transparante bandjes, voor bij een strapless truitje. Te koop bij een heleboel lingeriewinkels en warenhuizen. Deze komen van Hunkemöller en kosten 2,99.