Nieuwe stagiaire Girlscene

Lifestyle door Redactie

Hallo lezeressen van Girlscene,

Hierbij stel ik mij voor als de nieuwe stagiaire van Girlscene. Mijn naam is Gabriella en ik zal tot en met augustus stage lopen bij Girlscene. Ik zal eerst even wat meer over mijzelf vertellen.

Ik ben 20 jaar en ik kom uit Rijswijk. Ik studeer net als de vorige stagiaire Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam en volg de richting Redactie en Mediaproductie. Hier heb ik bijna het tweede studiejaar afgerond. Ik heb al ontzettend leuke dingen geleerd, zoals het maken van een radio- of televisieprogramma en bij het vak beeldredactie.

Een grote hobby van mij is fotografie. Ik fotografeer zelf graag en vind het ook leuk om het werk van andere fotografen te bewonderen. Verder vind ik het leuk om te surfen op het internet en te zoeken naar het allernieuwste beauty- en fashionnews. En nu met dit lekkere weer heb ik ook nog een andere hobby: lekker relaxen op het strand!

Ik ben erg blij met mijn stageplek bij Girlscene en zal mijn best doen om veel leuke artikelen voor jullie te schrijven!

Liefs,

Gabriella

gabriella