Lifestyle

Seizoen 4 van Gossip Girl

Wij op de Girlscene redactie zijn grote Gossip Girl fans. We kunnen dan ook niet wachten tot de nieuwe afleveringen van Gossip Girl weer te zien zijn. De cast van Gossip Girl is momenteel bezig met de opnames van seizoen 4!

Als je de serie hebt gevolgd weet je dat Blair en Serena aan het einde van seizoen 3 samen op vakantie gaan naar Parijs. Leighton Meester (Blair) en Blake Lively (Serena) zijn momenteel dan ook druk met de opnames in Parijs wat erg leuke foto's oplevert...

-

gossip girl

Leighton en Blake hebben het hier overduidelijk erg gezellig. Samen snoepen ze van Franse lekkernij; heerlijke macarons.

gg

En wat een prachtige romantische Parijse outfits dragen ze...

gossip girl

Blake met een mooie blazer met pailletten

gossip girl

Een opvallende keuze... But she can have it all!

gossip girl

Blake in een prachtige jurk en zonnehoed.

gossip girl

Blake gaat voor kleur... Stunning!

Op 13 september zal de eerste aflevering weer te zien zijn in Amerika. Je zult vanaf die dag dus ook weer online kunnen genieten van Gossip Girl!

Als je niet wilt weten wat er in seizoen 4 gaat gebeuren moet je nu niet verder lezen!

Seizoen drie eindigde met een shocking einde; Chuck Bass die bloedend op straat ligt nadat hij is neergeschoten in Praag, terwijl Blair en Serena op weg zijn naar Parijs voor een geweldige vakantie. Ondertussen besluit Nate om Chuck's playboy stijl over te nemen en gaat achter de vrouwen aan om over zijn breuk met Serena heen te komen. En natuurlijk kreeg Dan Humphrey de shock van zijn leven toen Georgina Spark liet weten zwanger van hem te zijn...

Als je geheugen een opfrisser nodig heeft, bekijk je hier de laatste aflevering 'Last tango then Paris': vureel.com/video/14151/Gossip-Girl-S03E22-HDTV-XviD-2HD

gossip girl

gossip girl

Iedereen die vreesde voor de dood van Chuck kan met een gerust hart ademhalen. Hij zal weer opduiken in Parijs... Seizoen vier zal beginnen in Parijs waar je de avonturen van Blair en Serena gaat volgen. Dan duikt de nieuwe Chuck onverwachts op met zijn nieuwe vriendinnetje.. Blair heeft zichzelf beloofd om nooit meer voor Chuck te vallen. Maar zal dit haar lukken als ze ziet hoe Chuck is veranderd? We zullen moeten wachten om te weten hoe het afloopt. En dan arme Dan.. Zal hij echt de vader zijn van Georgina's baby?

In het vierde seizoen zal Taylor Momsen, die Jenny Humphrey speelt, een aantal afleveringen afwezig zijn. Ze is namelijk druk met optredens voor de summer Warped Tour concerten met haar band. Ook zal Jessica's Szohr's, die Vanessa Abrams vertolkt in de serie, een aantal afleveringen niet te zien zal zijn in de serie omdat Vanessa in de serie gaat verhuizen naar het buitenland om te gaan werken voor CNN. Verder zal Harry Potter actrice Clemence Poesy een bijrol krijgen in Gossip Girl. Zij zal de rol spelen van Eva; Chuck Bass' zijn mysterieuze Franse vriendinnetje waarmee hij aan Blair en Serena wil bewijzen dat hij echt veranderd is na zijn ongeval in Praag. 

Wij zijn erg nieuwsgierig geworden! Jullie ook?

Foto: jezebel.com, aceshowbiz.com, justjared.buzznet.com

Door Anne van Laarhoven 

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved