De mooiste covers van deze zomer

Lifestyle door Redactie

De grootste modebladen hebben net zo veel zin in de zomer als wij. Wanneer je langs de schappen van de Bruna loopt, komen de zomerse kleuren en zwoele covers je tegemoet. De allermooiste zomercovers heb ik voor jullie op een rijtje gezet!

glamour

Op de cover van Glamour straalt model Alek Wek je tegemoet. Erg mooi is de oogschaduw die perfect matcht met de rest van de vormgeving.

cover

Ook bij Nylon hebben ze hun best gedaan om er een zomerse cover van te maken, met kleurige teksten en M.I.A. die er uit springt.

elle

De Franse Elle gaat helemaal voor de zomer en creëert het echte strandgevoel met deze cover. Hopen dat het model zich goed heeft ingesmeerd, want met zo'n melkhuidje verbrand je in no-time.

cover

Vanessa Paradis zorgt hier voor een echte zwoele zomer cover van Harper's Bazaar.

cover

Met Kate Moss weet je zeker dat je altijd een goede coverfoto hebt en dat dacht de Franse Vogue ook. Als ik deze cover zie dan dwaal ik in gedachte al helemaal af naar een zonnige plek, te dobberen in het water.

cover

De cover is niet heel zomers, maar Jessica Biel zorgt wel voor een frisse cover die je zeker niet kunt negeren in de schappen.

gisele

Bij een land als Brazilië verwacht je natuurlijk een zomerse cover. Het lijkt net alsof Gisele zo uit de zee is gelopen en voor de camera geposeerd heeft.

cover

Als laatste heb ik deze aller-zomerse cover geplaatst die je deze zomer maar tegen kunt komen. Eva Mendes in een superzomers jurkje op een prachtige locatie met de beeldschone lucht als achtergrond.

Door Gabriella