Vliegtuig outfit

Fashion door Redactie

Ga je met het vliegtuig op vakantie, dan is een 'vliegtuig outfit' geen overbodige luxe. Je zult denken: is dat nou nodig? Ja, deze tips zijn echt heel handig !

Kleding

Denk: laagjes. In het vliegtuig kan het namelijk kouder zijn, je kent het weer op de plek van bestemming niet... Oftewel: je moet je outfit een beetje kunnen aanpassen. Trek daarom een niet té dikke broek aan (joggingbroeken zijn ideaal, maar een relaxte jeans kan natuurlijk ook). Qua truitje is het 't slimst om een topje of shirtje aan te doen, met daaroverheen een vestje. Dan kun je dus zelf bepalen wat je aan doet bij welk weer.

Dept, 59,90

Juicy Couture, 119,-

Schoenen

Ga voor relaxte schoenen die je makkelijk uit kunt doen. Om twee redenen: in 't vliegtuig is er niets lekkerders dan lekker dikke sokken aan hebben. En twee: soms moet je je schoenen uitdoen bij de douane of security. Dan zijn comfy schoenen wel zo fijn... Om over het lopen op 't vliegveld zelf nog maar niet te praten. Ook slim: een paar slippertjes in je tas gooien (niet de allerduurste natuurlijk). Mocht het écht heet zijn op je bestemming.

Esprit, 39,95

Ipanema via Pro Sport, 17,95

Accessoires

Een sjaal, bijvoorbeeld zo'n lekker grote pashmina, is echt een musthave. Je kunt 'm om doen of als kussentje/dekentje gebruiken. Ideaal! Ook heel fijn: lekkere sokken. Vooral catspads (met anti-slip) of wintersportsokken zijn heerlijk.
Natuurlijk een grote tas, om al je spullen in te stoppen (denk: boek, crème, portemonnee, telefoon, gsm...).

H&M, 16,90

Mexx, 29,95