Lifestyle

Girls issues

125

Regelmatig krijgen we op de redactie vragen binnen over daten, relaties & vriendschappen. En of we daar niet wat meer mee kunnen doen... Dat kunnen we!

Daarom kun je vanaf nu met al je brandende vragen terecht bij de rubriek Girls issues. Zoals vragen over liefde, vriendschap, daten, sex en lifestyle. Speciaal voor jullie hebben wij een expert ingeschakeld die antwoord geeft op jullie vragen. Meet Sharon, 21 jaar en afgestudeerd als Bachelor  psychologe aan de Universiteit van Tilburg.

-

Hoi!

Ik ben Sharon Haenen, 21 jaar oud en ik woon in Eindhoven. Ik heb mijn bacheloropleiding Klinische- en Gezondheidspsychologie aan de Universiteit van Utrecht afgerond. Op dit moment ben ik bezig met de masteropleiding Medische Psychologie aan de Universiteit van Tilburg. Ik begin binnenkort met een stage bij een psychologen praktijk en zal daar ook een onderzoek  schrijven. Daarna ben ik helemaal afgestudeerd! Op dit moment ben ik aan het genieten van mijn vakantie en hou ik mezelf bezig met shoppen, zwemmen, zonnen, sporten en festivals bezoeken.

Met mijn kennis die ik heb opgedaan op mijn opleiding probeer ik zo goed mogelijk antwoord te geven op vragen die je misschien aan niemand in je omgeving durft te stellen. Daarnaast zal ik ook mijn eigen ervaringen met jullie delen, ik heb zelf namelijk al twee jaar een vriendje. Ik heb erg veel zin om jullie vragen te gaan beantwoorden! Laat die vragen maar binnenstromen...

Liefs,
Sharon

Je kunt je vraag mailen naar sharon.girlsissues@gmail.com. We zullen iedere week vijf vragen uitlichten, dus houd de rubriek goed in de gaten want wie weet geeft Sharon antwoord op jouw vraag! Uiteraard blijft iedereen anoniem.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved