TableTopics

Lifestyle door Redactie

Een lange regenachtige vakantiedag doorkomen is geen pretje. Je hebt je mail al tien keer gecheckt, alle afleveringen van Gooische Vrouwen al gezien en zelfs je kamer is opgeruimd. Wat nu? TableTopics!

Het concept is simpel; een bak kaartjes met vragen erop. Elke vraag is anders, het varieert van hilariteit tot diepgaand. Denk bijvoorbeeld aan:

- ‘Zou je liever willen dat je relatie werd beëindigd door een scheiding of door de dood?’
- ‘Als je zelf mocht kiezen welk uitzicht je had vanuit je achterraam, welk uitzicht zou je dan kiezen?’
- ‘Hoe ziet jouw ideale leven eruit over 5, 10 en 25 jaar?

Je kan het met iedereen doen, er zijn namelijk verschillende categorieën. Naast de originele versie bestaat er ook een doosje kaartjes voor familie, partners, tieners en ‘girls night out’.

TableTopics

TableTopics is van oorsprong Amerikaans. Toen Cristy Clarke (de oprichtster) voor haar gevoel naar het zoveelste kerstfeest ging en de gesprekken eigenlijk weer nergens over gingen kwam ze op het idee om hier zelf wat aan te doen. De volgende ochtend had ze al een hele lijst intrigerende vragen opgeschreven die ze uitprobeerde bij haar familie en vrienden. Het resultaat daarvan is TableTopic!

Je kunt het kopen bij De Bijenkorf. Het wordt geleverd in mooie, glazen doosjes met 135 kaarten. Elke categorie heeft andere kleuren kaartjes. Het glazen doosje is als een accessoire op een boekenplank of tafel, supermooi dus. Er zit helaas wel een prijskaartje aan: 20 euro per doosje. Uit eigen ervaring kan ik zeggen; door de leuke, bijzondere en grappige gesprekken waartoe deze vragen je leiden is het 't geld zeker waard!

Door Charlotte