De leukste iPhone apps

Lifestyle door Redactie

De iPhone wordt alsmaar populairder in Nederland, ook onder jongeren. De tijd van goedkope klaptelefoontjes op schoolpleinen is voorbij; veel meiden lopen met BlackBerry's en iPhones. Daarom werd het tijd de allerleukste apps voor de iPhone onder de loep te nemen!

Naam: Hipstamatic
Prijs: € 1,59
Wat kun je ermee: met deze app tover je je saaie foto's om in coole polaroids. Leuk om meteen te Twitteren of op Facebook te zetten!

-

Naam: Wikipanion
Prijs: gratis!
Wat kun je ermee: snel op Wikipedia zoeken en surfen. Ideaal voor een werkstuk (maar let op: kopieer nooit iets letterlijk, dat vinden je leraren niet zo leuk...)

Naam: Buienradar
Prijs: gratis
Wat kun je ermee: check waar het gaat regenen en hoe lang het nog droog blijft in jouw plaats. Simpel en handig...

Naam: Scrabble
Prijs: $5
Wat kun je ermee: scrabbelen natuurlijk! Heel erg verslavend...

scrabble

Naam: Kranten app
Prijs: gratis!
Wat kun je ermee: met deze app kun je 62 kranten lezen, uit zowel binnen- en buitenland.

Naam: Girlscene app
Prijs: gratis natuurlijk! :-)
Wat kun je ermee: de allerlaatste artikelen van Girlscene lezen en dus altijd up to date zijn van het nieuwste fashion, beauty & lifestyle nieuws...

app

Naam: Pathe
Prijs: gratis
Wat kun je ermee: kijken welke films er in Pathe draaien, maar ook in welke bioscopen en wanneer. En het beste van alles: je kunt ook de trailers bekijken op je schermpje en daarna meteen reserveren!

Naam: Windows Live Messenger
Prijs: gratis
Wat kun je ermee: heel logisch: MSN'en op je iPhone! Op je computer is zooo ouderwets... *ahum*

Naam: Uitzending Gemist
Prijs: gratis
Wat kun je ermee: met deze applicatie kun je televisieprogramma's van de publieke omroep terugkijken op je iPhone. De applicatie heeft een archief van 8 dagen. Vrijwel direct na uitzending op televisie zijn de programma's meteen te bekijken !

Naam: Chanel app
Prijs: gratis
Wat kun je ermee: voor alle Chanel fans! Je bekijkt hier de show in filmpjes, foto's van de collectie, je leest nieuwe weetjes en info... heerlijk!

chanel