Bikini bij een lichte huidskleur

Fashion door Redactie

Niet iedereen heeft een bruin tintje van zichzelf, en sommigen worden nu eenmaal niet snel bruin. Helemaal niet erg trouwens, aangezien volgens velen 'spierwit' de trend is (denk aan Dita von Teese en Scarlet Johansson).

Maar als je een bikini zoekt, moet je wel éven opletten welke kleur je koopt. Er zijn namelijk een aantal tinten die nono zijn voor een hele blanke huid.

Don't

Wit en zwart zijn uit den boze. Hier lijk je nog véél bleker in, en dus niet erg zomers. Ook metallictinten, zoals goud en wit, zijn helemaal hip op dit moment. Maar niet echt slim voor de lichte huid.

Do

Felle, tropische kleuren zoals aquablauw en knalroze zijn slimme kleuren. Maar sla niet door: oranje en geel kunnen ook een heel averechts effect hebben. Verder zijn bruin en donkerblauw ook goede, veilige kleuren. Helaas zijn er niet echt kleuren waardoor je bruiner lijkt. Alleen als je al (heel) bruin bent, lijk je bijvoorbeel door wit nog bruiner. Maar ben je nog erg wit, dan bestaat er (helaas helaas!) geen kleur die wonderen verricht.

Alle bikini's komen van Wehkamp.nl