The Kardashians dit najaar op Net 5!

Lifestyle door Redactie

'Keeping up with The Kardashians' is een realitysoap over de grote Kardashian familie, met in de hoofdrol zussen Kim, Kourtney en Khloe. Deze serie werd vooralsnog alleen uitgezonden op de digitale zender E!, maar zal vanaf 4 oktober elke werkdag bij Net 5 te zien zijn.

De spraakmakende familie leidt een leven vol luxe en glamour. In het eerste seizoen zien we onder meer het veelbewogen liefdesleven van Kim en Khloe. Kourtney heeft een relatie met Scott, die niet erg geliefd is bij haar familie... De dames delen lief en leed, nemen geen blad voor de mond, kunnen erg met elkaar lachen maar ook goed ruzie maken.

kardashian sisters

De Kardashian familie:
De zusjes Kim (29), Kourtney (30) en Khloe (25) Kardashian en hun broertje Robert Jr. (22) zijn kinderen van Kris en Robert Kardashian. Hun vader, een bekende advocaat in Amerika, scheidde in 1989 van Kris en is in 2003 overleden. Moeder Kris werd na de scheiding verliefd op Olympisch Atleet Bruce Jenner. Samen kregen zij twee dochters, Kendall (14) en Kylie (12). Voordat Bruce hertrouwde met Kris, was hij al vader van vier zonen: Burt, Casey, Brandon en Brody Jenner. Brody Jenner zul je ongetwijfeld kennen uit MTV’s realityserie The Hills!

Kardahs zussen

The Kardashians: vanaf maandag 4 oktober elke werkdag om 20.00 uur bij NET 5! Ga jij The Kardashians kijken?

Foto's: eonline.com, net5.nl

door Marjolein