Whitney Port speelt in nieuwe serie

Lifestyle door Redactie

Whitney Port, bekend van de MTV-serie The City, gaat in een nieuwe serie spelen. De serie heet Hollywood Is Like High School With Money en zal alleen op het internet te zien zijn.  

Whitney zal in ieder geval te zien zijn in één episode. Wat nog leuker is voor Whitney, is dat de artikelen van haar kledinglijn Whitney Eve de hele serie te zien zullen zijn.

Hollywood Is Like High School With Money is gebaseerd op de gelijknamige roman van Zoey Dean. In het boek krijgt de 24-jarige Taylor Henning een droombaan bij een filmmaatschappij. Helaas treft ze het niet met haar collega’s die echte bitches zijn. Taylor is altijd al een verlegen meisje geweest en durft er ook nu niet echt tegenin te gaan. Hier komt verandering in als ze de populaire dochter van de baas, Quinn, ontmoet. Quinn wilt Taylor helpen om de ‘Queen Bee’ (uberbitch) in Taylor naar boven te halen, zodat Taylor haar mannetje staat tegen haar evil collega’s. Elke week krijgt Taylor les van Quinn waarin ze verschillende onderwerpen behandelen, zoals ‘Weet altijd meer dan je vijanden weten’ tot ‘Wat er ook gebeurd, het is nooit jouw fout’. Alles loopt goed totdat ze de opdracht krijgt om het vriendje van één van haar collega’s af te pakken en echt verliefd op hem wordt.

-

Hollywood Is Like High School With Money wordt geproduceerd door de producers van onder andere Gossip Girl en Pretty Little Liars. De serie zal vanaf 14 september te zien zijn op AlloyTV.com.

Door Gabriella