Ségolène won Girlscene fotocadeaus

Lifestyle door Redactie

Ségolène won onlangs de prijsvraag op Girlscene waarbij je een pakket fotocadeaus van onze fotoservice. Deze bestelservice is powered by Binqy en wordt dan ook door hen verzorgd & verstuurd. Ségolène vertelt nu hoe de producten bevielen.

Het programma en de bestelprocedure
De software vond ik niet zo geweldig. Het is wat moeilijker dan andere fotoservice programma’s en er zijn niet zoveel layouts. Het laadt wel snel en de klantenservice is echt super, je krijgt direct reactie en ze helpen je meezoeken naar een oplossing. Het bestellen zelf is easy en na twee weken kreeg ik mijn bestelling binnen. Dat klinkt lang, maar ik woon in België en pakketjes uit het buitenland komen gemiddeld wat later bij mij. De spullen waren ontzettend goed en zorgvuldig ingepakt, plooien of krassen zijn vrijwel onmogelijk.

Het canvasdoek (20x30 cm)

Het doek is stevig opgespannen en mooi omgeslagen aan de zijkanten. De scherpte van de foto is erg goed en de kleuren hebben een warme gloed. Dat laatste kon ik niet goed op foto vastleggen, in het echt is het mooier! Ik ben hier echt blij mee!

binqy

binqy

De poster (40x30 cm)

Deze vond ik minder geslaagd. De foto is niet erg scherp en de kleuren zijn doffer t.o.v. de originele foto. Best wel jammer, want het papier van de poster is stevig en glanzend.

binqy

binqy

Het fotoalbum (A4-formaat)

Ik besloot om de mooiste foto’s van de Provence in dit boek te verwerken en het resultaat mag er zijn! In de Provence heb je een ander soort licht dan bij ons en het is een uitdaging om dat deftig te fotograferen. Ik vind de kleuren in dit album erg helder en fel, ze geven je een instant zomergevoel! Ook de kwaliteit van de foto’s en de harde en stevige cover zijn goed!

binqy

binqy

binqy

De verjaardagskalender

Ik heb deze simpel gehouden zodat ik er later nog dingen kan bijschrijven of –plakken.  Elke maand heeft 3 foto’s (je kunt er wel meer toevoegen, maar dat wordt zo druk) met een bepaald thema. Juli staat voor Blaarmeersen (provinciaal domein) en oktober voor fotokotjes. Naar mijn mening is de kwaliteit van de foto’s wat minder, ze zijn niet zo scherp en de kleuren een beetje dof. Persoonlijk vind ik dat echt niet erg want voor mij zijn de herinneringen belangrijker! Zo’n kalender is ideaal om iemand cadeau te doen.

binqy

-

Conclusie

Ik vind het een goede fotoservice met kwaliteitsvolle producten, vooral het canvasdoek en het fotoalbum zijn super.