Gossip Girl Afterchat: 'Goodbye, Columbia'

Lifestyle door Redactie

Nieuw op Girlscene: de Gossip Girl Afterchat! Omdat in Amerika seizoen 4 van de populaire serie van start is gegaan (en we deze via internet kunnen bekijken) praten we elke week na over de aflevering. Let op: spoiler alert! Deze week: aflevering 5, "Goodbye, Columbia".

De hiërarchie is weer terug in Gossip Girl, met Blair trappelend om bovenaan de piramide te komen. In de tussen tijd probeert Colin, de jongen die Serena’s taxi telkens onder haar neus weg pikt, de blonde schone te versieren. Of deze twee kans van slagen hebben zien we in de volgende paar afleveringen.

GG afterchat

Het is nog steeds niet duidelijk wie de mysterieuze Ben is. Waarom wil hij wraak op Serena? Iemand een idee, over zijn haat tegen over de Upper East Siders? . De mogelijkheid dat hij Carter Basin is, heb ik in jullie reacties  gelezen. Ik denk zelf van niet, dan zou het merkwaardig zijn dat ze niet dezelfde persoon gebruiken voor de rol. Misschien heeft het te maken met de aflevering in seizoen 1 “All About My Brother”, waarin Serena aan Blair vertelde dat ze iemand had vermoord. Is deze Ben misschien familie van diegene? Of een beste vriend? Of diegene, en is hij toch niet dood?

chuck 4afl5

Chuck is een oorlog begonnen, waar ik zelfs de kriebels van krijg. Ik hoop echt dat het goed komt tussen de die twee, maar stiekem vind ik dit ook wel spannend zo. Het saaiste koppel in de serie: Dan en Venessa zijn ook uit elkaar. Ik hoop dat Venessa een spannende jongen ontmoet, die haar meer waardeert dan Dan! Aan het eind van de Serie, is Chuck bezig met aanval nummer 2. Aan de hand van de volgende trailer zien we wat dit plan is.

De nieuwe Trailer van Gossip girl aflevring 6: “Easy J”
Chuck begint Blair al aardig te breken, zal hem dit genoegen doen of zal hij keren, wanneer hij de in de ogen van zijn geliefde Blair de tranen ziet lopen? Bekijk de trailer!

 

Ook is er binnenkort een nieuwe film te bekijken met Leighton Meester in de hoofdrol, genaamd The Roommate. Aan de hand van de trailer lijkt deze veelbelovend! Hieronder kun je de trailer bekijken:

 

TIP! Nog een leuke film met Leighton Meester is “The Haunting Of Sorority Row”.

Muziek uit de zesde aflevering van Gossip girl!
Far East Movement - ''Like a G6''
Das Pop - ''Never Get Enough''
Kanye West - ''Power''
Tokyo Police Club - ''Bambi''

Wat vond jij van deze aflevering? Praat hieronder mee!

Bron: tvfanatic.com

Door Maybel Wolfrat