Gossip Girl Afterchat: War at the Roses

Lifestyle door Redactie

Nieuw op Girlscene: de Gossip Girl Afterchat! Omdat in Amerika seizoen 4 van de populaire serie van start is gegaan (en we deze via internet kunnen bekijken) praten we elke week na over de aflevering. Let op: spoiler alert! Deze week: aflevering 7, "War at the Roses".

In de zevende aflevering van Gossip Girl seizoen 4 werd Blair Waldorf 20 jaar. Op haar sjieke verjaardagsfeestje kwamen drie celebs, namelijk styliste Rachel Zoe, Elle's creatieve directeur Joe Zee en zangeres Robyn.

gossip girl

Het cadeau van de avond kwam als een lelijke verrassing: Dan’s poging om de avond te verpesten was vals en dom. Zijn imitatie van een Bass/Waldorf veldslag kon bij lange na niet tippen aan Blair & Chuck's 'war'! Gelukkig kwam Chuck met een betere verrassing aan het einde van “War at the Roses”. Ondanks de haat en verachting tussen Blair en Chuck eindigt de episode met hartstochtelijke romantiek. Pfoe, deze aflevering was zeker heet!

Verder graaft Serena ongewild haar eigen graf met de Colin kwestie. Eerst had ik het idee dat hij ook in het complot zat, maar blijkbaar dus niet! De sexy leraar weet nergens van en zijn nichtje en neefje zijn er niet vies van hem te verraden. De serie wordt steeds spannender en spannender. Wat heeft Serena deze familie aangedaan om het te moeten bekopen met haar studie? De haat tegen Serena ligt zwaarder bij Ben dan bij zijn zusje Juliette. Hij zit in de gevangenis, maar hoe komt hij daar eigenlijk? Ik hoop dat wij er snel achter komen!

gossip girl

gossip girl

Ik denk dat het te maken moet hebben met het schandaal in seizoen één. Op dezelfde avond dat Serena seks had gehad met Nate, ging Serena naar Georgina. Georgina had stiekem een camera aangezet en Serena gefilmd, terwijl een vrij onbekende jongen, Pete, seks met Serena wilde. Om deze jongen af te leiden stelde Serena voor om eerst een paar lijntjes cocaïne te snuiven. Maar tragisch genoeg nam Pete een overdoses en overleed hij. Denken jullie ook dat deze Ben en Juliette familie zijn van Pete?

In de volgende aflevering genaamd “Juliet Doesn't Live Here Anymore" worden Chuck en Blair vijanden met ‘benefits’. Hoe zal dit uitpakken?

Al zin in de volgende aflevering?

Muziek in “War at the Roses”
Rihanna- Only Girl in the World
Robyn- Hang with me
Robyn- Dancing on my own
Tammy Wynette - Stand by your man (Het liedje in de video, gezongen door Blair!)

Foto's: cwtv.com

Door Maybel Wolfrat