Gossip Girl Afterchat: Easy J

Lifestyle door Redactie

Nieuw op Girlscene: de Gossip Girl Afterchat! Omdat in Amerika seizoen 4 van de populaire serie van start is gegaan (en we deze via internet kunnen bekijken) praten we elke week na over de aflevering. Let op: spoiler alert! Deze week: aflevering 6, "Easy J".

Het mooie interieur, de geweldige kleding en de knappe jongens zijn niet het enige wat ons doet zwijmelen bij seizoen vier. Wat mij betreft is het vierde seizoen het beste Gossip Girl seizoen tot nu toe. Elk seizoen heeft zijn charme, en deze heeft de spanning! Seizoen 1 stond voor hiërarchie, seizoen 2 stond voor liefde en seizoen 3 voor drama. Chuck en Blair zijn helaas nu echt uit elkaar. Waarschijnlijk denk jij ook weleens tijdens Gossip Girl ‘als dit en dat niet was gebeurd, dan waren zij misschien nu nog bij elkaar.’ Maar helaas, Blair en Chuck is niet meer.

GG1aflevering6

In aflevering zes zagen we spanning en romantiek tussen Serena en de knappe docent Colin. En wat ik vanaf het begin al dacht, hij zit inderdaad in het complot van Ben en Juliette! Colin (Sam Page) is een bekend gezicht, als je dacht waar ken ik hem van? Hij speelde ook in seizoen 6 van Desperate Housewives. In aflevering zes, genaamd “Easy J“, speelt ook Project Runway coach Tim Gunn een rolletje. Acteren ging hem goed af, hij speelde namelijk zichzelf.

GG1aflevering6

Jenny speelt in deze aflevering een mediator tussen Chuck en Blair. Zij probeert hen duidelijk te maken dat het genoeg is geweest. Juliette krijgt steeds meer gevoelens voor Nate, maar haar broer laat haar hier snel voor boeten. Ik ben zeer nieuwsgierig naar het plan van Juliette en Ben. Net toen Juliette het grote geheim wilde verklappen aan Nate (en ons kijkers), werd het moment abrupt verstoord door een kwade boodschap van Ben. Komen we dan eindelijk achter de motieven van Juliette en Ben in de volgende aflevering?

GG1aflevering6

Nu we het toch hebben over de volgende aflevering, deze belooft vurig te worden! De spanningen lopen hoog op. Tevens is Blair jarig en dat wordt natuurlijk groots gevierd.

Bekijk de trailer van Gossip Girl’s aflevering 7: ‘’War at the Roses’’.

 

Trailer deel II

 

Muziek in de aflevering 6: “Easy J”
Cutting Roat A New One - Henry Mancini
Je N'Suis Rien-  Benoit Mansion
L'Amour De Matin - Benoit Mansion
Love The Way You Lie - Eminem Feat. Rihanna
None of Dem - Robyn Feat. Royskopp
Rebulu - Jesus Alejenadro El Nino
She's Long Gone - The Black Keys
That I Could See - Francisco The Man
World's End - Shapes of Race Cars

In de volgende aflevering verloopt het feestje in Huize Blair helaas iets anders. Er staat iets te gebeuren, alleen weten wij nog niet wat. Hebben jullie al ideeën?

Foto's: buddytv.com

Door Maybel Wolfrat