Vanavond: Hollands Best Fashion Designer

Lifestyle door Redactie

Vanavond kunnen we weer genieten van een spannende aflevering van het RTL5 programma Hollands Best Fashion Designer. Deze week vertrekken de 3 overige koppels naar modestad Milaan…

In het programma Hollands Best Fashion Designer werken 18 wannabe modeontwerpers in groepjes van twee aan een nieuwe collectie voor Björn Borg. De collectie van het winnende duo wordt per direct in productie genomen en wint daarnaast ook nog eens € 25.000.

hbfd

Vanavond, in aflevering 6, brengen duo’s Maudy en Camilla, Deyrino en Chanelva en Giovanni en Joan An een bezoek aan mode-walhalla Milaan, waar een casting is georganiseerd voor de modellen van de finale show. Daar moeten zij een selectie maken uit 300 modellen van de beste model agency’s uit Milaan.

Hiernaast krijgen de koppels de opdracht een schoen te ontwerpen voor de collectie, waarvoor een sample wordt gemaakt bij een traditionele Italiaanse schoenfabrikant.

Met de finale in zicht, worden de kandidaten steeds fanatieker en lopen de frustraties soms hoog op. Vanavond krijgt de onderlinge relatie het te verduren wanneer er een ruzie ontstaat tussen een duo en de rest van de groep. Discussies en ongezouten meningen... heerlijk!

Kijken dus! Hollands Best Fashion Designer is iedere maandag van 21.30 uur tot 22.30 uur te zien op RTL5!

Ga jij kijken?

Door Marjolein