Key of Awesome

Lifestyle door Redactie

Soms staat YouTube aan maar weet ik echt niet welk liedje ik luisteren wil, en als ik dan een liedje heb gevonden vind ik er niks meer aan, dan ga je dus YouTube'en om te kijken welk filmpje leuk is en dat is makkelijker gezegd dan gedaan want er zijn wel duizenden filmpjes! Welke moet ik kiezen?

YouTube member Mark Douglas, bekend als Barely Political op YouTube, maakt hele leuke parodiëren van liedjes die wij allemaal wel kennen zoals die van Justin Bieber, Taylor Swift en Kesha. Ze zijn leuk verzonnen en de tekst is herschreven.

Mark alias Barely Political is een soort voorbeeld voor de mensen die ook veel parodiëren maken. Mark is ontzettend creatief en heeft een heel team klaar staan als hij weer een nieuw filmpje gaat maken. Zelf kun je ook aangeven in een comment van welk liedje jij graag een parodie ziet in Markstyle.

Ik ben helemaal gek op zijn YouTube filmpjes en zing altijd uit volle borst mee met de muziek. Dus heb je geen idee wat je moet luisteren op YouTube? Volg dan Mark Douglas! Ook te volgen op Twitter en Facebook.

Hier een aantal (parody's) nummers die ik erg leuk vind! Enjoy!

 

 

 

 

Enjoy!

Door Melissa