Gossip Girl Afterchat: ''Gaslit''

Lifestyle door Redactie

Nieuw op Girlscene: de Gossip Girl Afterchat! Omdat in Amerika seizoen 4 van de populaire serie van start is gegaan (en we deze via internet kunnen bekijken) praten we elke week na over de aflevering. Let op: spoiler alert! Deze week: aflevering 10, "Gaslit".

In deze gloednieuwe aflevering van Gossip girl komen wij te weten wat Juliette nog verder van plan was met Serena. Zelfs de mysterieuze Ben schrikt als hij hoort van Juliette’s plan. In de aflevering "The Witches of Bushwick" hadden Jenny, Vanessa en Juliette een kwetsend plan uitgevoerd. De wanhopige Vanessa probeert Dan aan haarzelf te koppelen door achter Serena aan te gaan. Wat Juliette’s motief is weten we helaas nog steeds niet helemaal, maar we komen er waarschijnlijk achter in de volgende aflevering! Terwijl iedereen doodongerust is over Serena, pakt Juliette haar koffers al in om te vertrekken uit haar appartement.

gg afterchat

Nate probeert zijn ouders weer tot elkaar te brengen nu hij ziet dat zijn vader echt veranderd is, maar helaas de schijn bedriegt! Aan het einde van de aflevering komt Nate erachter dat zijn vader, zijn moeder waarschijnlijk gebruikt vanwege zijn vervroegde vrijlating. Nate’s vader wordt namelijk eerder vrijgelaten als hij een goede thuis vindt, waarbij op hem gelet kan worden.

gg afterchat

Chuck is duidelijk ongelukkig met de situatie tussen hem en Blair. Desondanks weten zowel Chuck als Blair dat het beter zo is. Zal Chuck met een nieuwe vriendin verschijnen binnenkort? Ik denk van wel! Ook al zal dit meisje helaas alleen een afleider  worden van zijn enige echte ware liefde. Ongeveer aan het einde van de Aflevering vertelt “Little J” het hele verhaal plus dat Juliette achter de overdoses van Serena zit. Dit laat Blair absoluut niet ongestraft en probeert direct haar compagnon Chuck Bass te bellen, maar kiest uiteindelijk voor iemand anders,  namelijk Dan Humphrey! Wie had dat ooit gedacht? Wat vinden jullie van deze samenwerking?

In de volgende aflevering van Gossip girl is het team Blair versus Julliette! Bekijk hier de trailer van “the Townie”:

 

De muziek in de tiende aflevering van Gossip girl!
Mackintosh Braun - "Made For Us"
The Liminanas - "Down Underground"
Eminem - "Space Bound"
Alexi Murdoch - "Towards the Sun"
Alexi Murdoch - "Through the Dark"

Bron: cwtv, tvfanatic, style.mtv

Door Maybel Wolfrat