Be Bamboo: de winnaars zijn bekend!

Lifestyle door Redactie

Twee weken geleden riepen we jullie op lid te worden van de Nederlandse Facebook Tab van Bamboo en daar te vertellen waarom jullie Bamboo zijn. Hiermee maakte iedereen kans op een mooie Bamboo Special Edition. We kregen 130 enthousiaste reacties en mogen nu de drie winnaars bekend maken!

Wacom, het bedrijf achter de Bamboo, heeft drie meiden uitgekozen die volgens hen het beste de Be Bamboo spirit laten zien. Zij krijgen alle drie een Bamboo Special Edition, het hippe tablet dat je met pen of met jouw eigen vingers (multi-touch) kunt bedienen. Je kunt ermee tekenen, doodlen, bewerken of navigeren en het helpt je om supercreatief te zijn.

bamboo

Dit zijn de drie winnaars met hun motivatie:

Lieke Winnemuller: ik ben altijd Bezig, ik ben Actueel, ik ben Mezelf, ik ben Beeldend, ik ben Oneindig, ik ben Online; ik ben BAMBOO!

Ayse Avci: Ik ben kunstzinnig,maar samen met Bamboo BEN ik een kunstenaar :)

Tosca Abrahams: Ik ben geboren om te ontmoeten, te leren, te becommentariëren, te delen, te creëren, te chatten, te lezen en te inspireren. Ik ben geboren om mijzelf te zijn en laten zien, door middel van de Bamboo Special Edition.

bamboo

We zijn natuurlijk erg benieuwd wat de winnaars met hun nieuwe gadget gaan doen. Binnenkort kunnen jullie hun werk op de Nederlandse Facebook Tab bewonderen!

Alle informatie over de Bamboo vind je op de speciale Nederlandse Bamboo Europe Facebook Your Place Tab.