Fashionscene en Net 5 zijn op zoek naar presentatietalent

Lifestyle door Redactie

Ben jij de ultieme interviewer, sociaal, brutaal en heb je affiniteit met mode, beauty en modellen, dan word jij misschien wel een van de gezichten van het nieuwe Net 5 programma ''Fashionscene TV''.

In dit nieuwe lifestyle programma gaan zes verschillende insiders wekelijks op bezoek bij modemerken, designers,  modellen  en verslaan diverse grote modeshows in binnen- en buitenland. De thema’s variëren van fashion, styling, modellen, talent, beauty en shopping.

Fashionscene en Net 5 zijn op zoek naar presentatietalent

Wat moet je doen?

Upload een korte video van jezelf van minimaal 30 seconden en maximaal 2 minuten waaruit jouw presentatietalent blijkt. Voeg daarnaast een beknopte tekst van jezelf toe, deze zal bij de video geplaatst worden.

De uitslag

Op alle inzendingen kan worden gestemd. De vijf kandidaten met de meeste stemmen worden uitgenodigd voor de definitieve screentest in Amsterdam in januari 2011. Dus nodig al je familie, vrienden en bekenden uit om op je te stemmen! Een professionele jury zal uiteindelijk de winnaar kiezen na de casting.

De uiteindelijke winnaar zal worden uitgeroepen tot een van de Fashionscene TV insiders/presentatoren en zal vanaf maart 2011 wekelijks op Net5 te zien zijn in het programma.

Voorwaarden

Mannen en vrouwen tussen de 18 en 35 jaar kunnen zich inschrijven. Aanmelden kan tot en met 31 december 2010. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Fashionscene en Net 5 zijn op zoek naar presentatietalent

Hoe kun je meedoen aan de actie op Talentscene? 

1.      Ga naar www.talentscene.nl

2.      Klik op Prijzen of op ‘Mijn deelname’ of op ‘Doe mee’

3.      Klik op ‘Doe mee en win mooie prijzen’

4.      Kies hoe je je wilt aanmelden. Je kunt inloggen met je Facebook account, Twitter account, Hyves account, Linkedin of via een email adres. Wij raden aan in te loggen met je Facebook account omdat je dan ook makkelijk je vrienden en vriendinnen kunt uitnodigen.

5.      Na het in-/aanvullen van je gegevens kan je je filmpje uploaden. Selecteer het filmpje dat je hebt meegekregen op je USB stick. Zet een vinkje bij het akkoord gaan met de voorwaarden en klik op de ‘doe mee’ knop.

Stemmen

Vergeet niet je vrienden & vriendinnen uit te nodigen op jou te stemmen. Selecteer ‘Mijn deelname’ en je krijgt jouw filmpje te zien (als je bent ingelogd). Je kunt jouw filmpje dan doorsturen via Facebook en Twitter.

Ook raden we je aan om Fan te worden van Talentscene op Facebook (Klik op ‘Onze fanpage’ en dan op de ‘Vind ik leuk/Like’ knop). Ook daar vind je onder het kopje ‘Deelnemers’ jouw filmpje terug en je krijgt als Fan updates over wat er in de wedstrijd gebeurt.

Wij wensen jou heel veel succes en wie weet zien we jou straks op TV!