Gossip Girl Afterchat: ''Panic Roommate''

Lifestyle door Redactie

Gossip Girl is weer gestart! Daarom hebben wij na iedere nieuwe aflevering (op internet) een 'Gossip Girl Afterchat'. Deze week kletsen we over aflevering 14 van seizoen 4: "Panic Roommate" Let op: spoiler!

gg after

In deze spiksplinternieuwe aflevering van Gossip Girl doet Chuck zijn best om zijn vaders bedrijf te behouden. Daar staat tegenover dat hij Raina Thorpe, de dochter van Russel Thorpe moet verleiden. Dit is niet zo makkelijk als het lijkt voor Chuck. Blair loopt stage bij W magazine en heeft hulp nodig om haar baas Epperly te laten relaxen. Chuck en Blair hebben elkaars hulp nodig. Chuck kan Blair helaas niet helpen, maar Nate kan dat wel! Blair manipuleert haar baas en Nate met als doel hen beiden in hetzelfde bed te krijgen. Chuck aan de andere kant probeert Raina te manipuleren door in een gesprek met Blair zijn zogenaamde gevoelens voor Raina toe te geven, waar Raina bijstaat. Uiteindelijk loopt dit slecht voor hem af wanneer hij erachter komt dat hij onbewust wat voor Raina is gaan voelen.

gg after

Eric is eenzaam en hij zoekt zelfs gezelschap bij de Duivel. Deze duivel genaamd Damien wil af van Ben en ziet Eric en later ook Dan als personen die hem daarbij kunnen helpen. Zowel Dan als Eric trappen in zijn streken. Serena daarentegen gelooft niks van het uiteindelijke resultaat wat Damian voor elkaar weet te krijgen. Het plan is dat Ben door zijn reclasseringsambtenaar wordt betrapt op agressieve activiteiten, waardoor hij terug naar de gevangenis moet. Het plan is goed bedacht, maar werk niet. Eric vertelt aan Rufus en Dan het plan van Damien en daarna is het snel einde spel voor Damien. Zijn grote nachtmerrie komt uit; zijn vader komt achter zijn werkzaamheden in de drugswereld. Dan voelt zich schuldig en lost al snel alles op voor Ben, waardoor Ben weer wordt vrijgelaten. Ben blijft onder hetzelfde dak wonen als Dan en toevallig zijn zij ook nog eens beiden verliefd op Serena. Dit wordt waarschijnlijk een grote puinhoop.

gg after

Nog een verassing  in deze aflevering was de Favoriete film van Nate namelijk: The Sound of Music met ‘Nuns and Naties’. Leuke verassing of juist een dikke afknapper? Gelukkig is het dit keer wel 'eind goed, al goed' voor Blair. Epperly kapt ermee en niemand minder dan Blair Waldorf is haar opvolgster. Of dit gaat lukken samen met Blair’s voltijd opleiding is nog maar de vraag. Riana krijgt aan het eind van de aflevering een telefoontje van Blair waardoor zij besluit Chuck nog een tweede kans te geven. Ook heeft ze haar vader aangeraden om Chuck deel te laten uitmaken van het bedrijf. Ik ben benieuwd hoe dit gaat lopen. Serena en Ben sluiten de aflevering zoenend af.

De volgende aflevering van Gossip Girl: ''It-Girl Happened One Night'' valt op Valentijnsdag. Ben je benieuwd wat er gaat gebeuren? Bekijk dan de nieuwe promo en de sneak peak hier op Girlscene!

 

 

Muziek in Gossip girl
The Naked and Famous - "Young Blood"
Florence & The Machine - "Cosmic Love"
Crystal Castles - "Celestica"

Bronnen: Tvfanatic

Door: Maybel Wolfrat