Lifestyle

Valentijnscadeautjes van Lush

Bij Lush vind je het hele jaar door heerlijke producten.. en ook met Valentijn pakken ze weer goed uit! Leuk om aan je vriend of een vriendin te geven, of aan jezelf.

Weet jij ook nog niet wat je aan je lover moet geven op Valentijn? Of wil je je beste vriendin, je single moeder of gewoon jezelf eens extra verwennen? Dan is deze lijn zeer geschikt. De verpakkingen voorzien van grappige teksten zijn op zich al erg leuk, maar wat er in de Lushzakjes zitten is nog veel fijner! Niet alleen voor je lichaam, maar ook voor het oog!

lushprinceFrog Prince Bath Ballistic, prijs € 4,95

Op deze kikker werden wij op slag verliefd. Kussen lijkt ons niet zo'n goed idee want het is een bruistablet. Hij is erg lekker voor in bad, want wanneer je hem laat bruisen, komt de geur van versgeplukte bloemen vrij.

lushvalentijn2The EX-FACTOR bath ballistic, prijs € 3,95

Op de verpakking van dit manneke staat: 'The ex-factor bath ballistic'. Gelukkig, er is ook nog aan de singles onder ons gedacht. Wanneer je net van die ene jongen af bent, is dit een fijne vervanger. Je kunt tegen hem schreeuwen en schelden en je mag z'n beentjes en armen afbreken. Ben je hem zat? Gooi hem dan gewoon in bad, je krijgt er een ylang yland olie voor terug.

valentijnlush3It's Raining Men Shower gel, prijs € 7,95 (100ml) € 14.50 (250) € 24,95 (500)

Moeder Natuur schiep niet alleen de man, maar ook heerlijke zachte honing en heel veel exotische bloemen. Deze twee laatste zijn gemixt door Lush en vind je in de showergel met de leuke naam 'It's Raining Men'. Mocht je al Lush-fan zijn, dan herken je deze geur van het bestverkopende product van Lush, de Honey I washed the Kids-zeep.

valentijn lush

Love Birds zeep, prijs € 4,95

Zoals Lush het mooi omschrijft: Ben je helemaal in de wolken en dartelen jullie als tortelduifjes om elkaar heen? De combinatie van jasmijn en vanille in deze Love Birds zeep geeft een heerlijk gevoel om in alle rust verder te bouwen aan jullie gezellige nestje. Een heerlijke zeep wanneer jullie samen aan het badderen zijn.

lush valentijn

Magic Mushroom Bubble Bar Slice, prijs € 4,25

Met een mix van jasmijn, ylang ylang en tonka moet deze Magic Mushroom zorgen voor een boost aan zelfvertrouwen! Ook zo benieuwd of het echt werkt? Go get it!

valentijnlush4P.S. I love you cadeaupapier

Speciaal voor Valentijn verpakt Lush alles in Valentijnspapier, met een schattig kaartje.

Ga voor meer informatie en andere heerlijke badproducten naar Lush.nl!

Heb jij al een Valentijnscadeautje voor jezelf of je lover ingeslagen?

Door Esmée

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved