Lifestyle

Gossip Girl Afterchat: ''It-Girl Happened One Night''

Gossip Girl is weer gestart! Daarom hebben wij na iedere nieuwe aflevering (op internet) een 'Gossip Girl Afterchat'. Deze week kletsen we over aflevering 15 van seizoen 4: "It-Girl Happened One Night" Let op: spoiler!

In de aflevering "It-Girl Happened One Night" van deze week is het Valentijnsdag. Chuck Bass geeft het niet op! Hij is nog steeds druk bezig het bedrijf in handen te houden, dat hij van zijn vader heeft geërfd. In de tussentijd probeert hij ook Valentijn te vieren met zijn nieuwe crush Raina Thorpe. Hij doet dit vol liefde, terwijl Blair nog steeds denkt dat Chuck, Raina gebruikt om zijn bedrijf terug te krijgen. Blair wil graag een interview van Raina, de ‘it-girl’ voor W Magazine. Ze vraagt Serena om contact te zoeken met Raina, want het blijkt dat Raina op dat moment bij Serena thuis is. Serena komt er al snel achter dat Chuck’s gevoelens voor Raina oprecht zijn. Om Blair te beschermen zorgt ze ervoor dat het interview niet doorgaat. Ze vertelt Raina dat Blair nog gevoelens heeft voor Chuck.

gossip girl afterchat afl 15

Serena voelt zich alleen op deze romantische dag. Ben krijgt een baan via Dan bij de catering van Chuck’s feest op Valentijnsdag. Serena belt vlak hierna Ben op en komt erachter dat Ben aan het werk is op Valentijnsdag. Ze suggereert een paar hoge functies, die Ben als ex crimineel moeilijk kan krijgen ondanks zijn leraren diploma. Door de suggesties wordt Ben in verlegenheid gebracht. Ben gaat op in Serena’s enthousiasme en liegt over zijn baan. Helaas duurt het niet lang voordat kwade Blair erachter komt dat Ben niet gaat les geven, maar eigenlijk bij het catering personeel zit op Chuck’s feest. Nadat Blair erachter is gekomen dat Serena ervoor heeft gezorgd dat Raina het interview weigerde, besluit ze Serena hiervoor terug te pakken. Hierbij is Ben de pineut. Blair onthuld zijn geheim tijdens haar gemene interview met Serena, en onthult tegelijkertijd dat Serena dus niet alleen thuis zit zoals Serena aan Ben vertelt had, maar op het feest van Chuck.

gossip girl afterchat afl 15

Het is Valentijnsdag, maar helaas zijn er niet veel gelukkige stelletjes in deze aflevering. Ben en Serena zijn nog om elkaar aan het heen draaien. Over een Blair en Dan kunnen we nog niet spreken. Verder heeft Chuck door zijn harteloze karakter opnieuw een liefde verloren. De sfeer in de serie is een beetje ontwricht. Chuck en Blair leken onafscheidelijk, maar vooral na deze aflevering heeft Chuck ondanks het einde van hem en Raina, snel zijn gevoelens voor Blair omgeruild voor gevoelens voor Raina. Voor Blair komt dit hard aan. Dan heeft nog gevoelens voor Serena, maar deze zijn al een tijdje onbeantwoord gebleven. Gelukkig kunnen de eenzame zielen Dan en Blair elkaar troosten door te daten over de telefoon.

gossip girl afterchat afl 15

Russel Thorpe speelt een vuil spel! Hij heeft via slinkse wijze Chuck zo ver gekregen Lilly uit het bestuur te zetten. Hierdoor is het nu alleen nog Bass versus Thorpe. Wie gaat er winnen? De drie heren: Chuck, Nate en ‘the Captain’ bundelen hun krachten samen tegen Russel Thorpe. De Captain speelt na zijn ontslag belangrijke informatie en sleutels door naar Chuck. Hiermee is er misschien nog hoop. Voor Eric loopt Valentijnsdag totaal niet op een goed einde. Damian is terug en vol woede. Hij chanteert Eric om bepaalde zaken voor elkaar te krijgen. Wat hij wilt is nog niet duidelijk.

In de volgende aflevering: "While You Weren't Sleeping"  is Blair druk, druk en druk! En een bekend gezicht komt weer terug in the Upper East Side. Vanessa!! Bekijk hier de nieuwe promo en ‘sneak peak’.

 

 

Muziek in de aflevering: "It-Girl Happened One Night"
Oh Land - "We Turn It Up"
Daniel May - "Drinks On the House"
Daniel May - "The Speakeasy"
Broken Bells - "Meyrin Fields"
Alexi Murdoch - "At Your Door"
Dan Black - "U + Me"

Foto's: Cwtv en Tvfanatic

Door Maybel Wolfrat

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved