ANTM’s, waar zijn ze nu?

Lifestyle door Redactie

Heb jij ook alle seizoenen van America's Next Top Model gevolgd? Elke maandag op de bank om te kijken hoe de modellen tegen elkaar strijden tijdens shoots en opdrachten. Op dit moment is het veertiende seizoen alweer begonnen in Nederland. Er zijn dus al heel wat mooie meiden langs gekomen. Maar wat doen zij tegenwoordig?

In 2003 kwam het eerste seizoen uit in Amerika en inmiddels wordt daar alweer seizoen 16 uitgezonden. Tyra Banks, die het programma presenteert, heeft er samen met haar collega’s een zware taak aan om al die meisjes tot ware topmodellen te maken. Het programma is razend populair en is door veel verschillende landen overgenomen.

Wanneer een seizoen is afgelopen horen of zien we eigenlijk weinig van de afgevallen modellen. En ook van diegene die gewonnen hebben, zien we maar weinig terug. Wij hebben een paar meiden opgezocht om te kijken wat zij tegenwoordig doen. Zijn ze nog met modellenwerk bezig? Of doen ze iets totaal anders?

Teyona Anderson
Zij won het dertiende seizoen van ANTM en daarmee won zij dus ook een contract bij het modellenbureau Elite. Zij stond in bladen als Seventeen en My Destiny. Zij liep in bijna 30 shows tijdens de Cape Town Fashion Show.

amnt

London Levi
In oktober 2009 verscheen zij in de Playboy. Zij verklaarde dat haar foto’s zonder toestemming waren geplaatst. De foto’s zouden achter haar rug om ergens vanaf gehaald zijn om in het blad te plaatsen. Inmiddels staat ze ingeschreven bij een bureau, maar verder is ze nog niet echt actief op modellengebied.

amnt

Fo Porter
Dit mooie model met sproetjes heeft de wedstrijd helaas niet gewonnen. Toch is ze nog steeds heel actief als model, je kunt haar bijvoorbeeld zien bij de H&M. Ook deed zij modellenwerk voor Billabong en Old Navy.

amnt

Clark Gilmer
Nadat zij al vrij snel uit de wedstrijd lag, wilde ze doorgaan met miss verkiezingen. Zij deed mee aan de miss verkiezing voor Miss South Carolina USA 2009. Ook hier had ze niet veel geluk, want ze won geen kroontje.

amnt

Mckey Sullivan
Deze winnares van seizoen 11 heeft naast haar contract bij Elite, heel wat andere mooie dingen op haar CV staan. Zij is in Amerika verkozen tot één van de mooiste vrouwen, zij stond in advertenties voor het Hard Rock Hotel en deed modellenwerk voor Fendi en Miu Miu.

amnt

Isis King
Zij heeft inmiddels een geslachtoperatie gehad en is dus nu officieel een vrouw. Zij is getrouwd en heeft onlangs een campagne gedaan voor de NOH8 campagne. NOH8 is een campagne die strijdt voor mensen van hetzelfde geslacht die met elkaar willen trouwen.

amnt

Analeigh Tipton
Deze schoonheid staat tegenwoordig ingeschreven bij het modellenbureau Ford Models in Los Angeles. Zij heeft modellenwerk gedaan voor Forever21 en Maxim Magazine. Ook mocht zij een gastrolletje spelen in de tv-serie The Big Bang Theory.

amnt

Whitney Thompson
Dit mooie plus-size model won het tiende seizoen van AMNT. Zij was het eerste volle model dat had gewonnen bij het programma. Ook zij won een contract bij Elite en doet op dit moment modellenwerk voor Torrid, Forever21+ and Target's Pure Energy.

amnt

Erin Wagner
Dit petite-model staat ingeschreven bij het Wilhelmina modellenbureau, ondanks dat zij het seizoen niet won. Op dit moment doet zij modellenwerk voor Editor’s Closet.

amnt

Nicolle Fox
Deze winnares van het 'petite' seizoen won natuurlijk het contract bij Wilhelmina, en heeft inmiddels in tientallen magazines gestaan. Op dit moment doet zij modellenwerk voor Forever 21, Wildfox Couture en Steve Madden. Ook is zij het gezicht van het merk van Nicole Richie, namelijk House of Harlow 1960.

amnt

Wat vind jij van deze modellen?

Door Myrre