Lifestyle

Gossip Girl Afterchat: ''While You Weren't Sleeping''

Gossip Girl is weer gestart! Daarom hebben wij na iedere nieuwe aflevering (op internet) een 'Gossip Girl Afterchat'. Deze week kletsen we over aflevering 16 van seizoen 4: "While You Weren't Sleeping" Let op: spoiler!

gossip girl afterchat afl16

In de aflevering van deze week doet Chuck er alles aan om zijn vaders bedrijf te behouden. Om Raina Thorpe terug te krijgen zet hij Nate in. Dit is niet zijn beste zet! Raina krijgt interesse in Nate, Chuck is hierdoor volledig verleden tijd. Blair is druk bezig bij W magazine. De volgende zaken zitten in Blair’s hoofd: succes hebben op haar werk bij W magazine, Serena en Eric helpen Damian te overwinnen en haar opleiding op de universiteit Columbia. Eric heeft namelijk Damian verteld over de situatie tussen Ben en Lily. Lily heeft er voor gezorgd dat Ben achteraf als onschuldig persoon in de gevangenis terecht kwam om haar dochter op een gekwalificeerde school te krijgen. Damian gebruikt Eric als zijn drugsmannetje. Als Eric hem afwijst dreigt Damian het geheim over Lilly bekend te maken bij de politie.

Verder gaat het stroef tussen Ben en Serena. Ben zit nog steeds vol woede, tegen lily. Dit is erg begrijpelijk, maar Serena bekijkt het op een andere manier. Serena zal haar moeder koste wat kost helpen om een gevangenisstraf te ontwijken. Chuck en Lily voeren ondertussen een groot plan uit. Wat goed lijkt te werken. Russel trapt er met beide benen in door zijn gevoelens voor Lily, die nog steeds in tact zijn. Tijdens een drankje in het Hotel waar Russel verblijft houdt Lily hem bezig zodat Chuck kan inbreken in zijn kantoor en vervolgens in zijn computer. Chuck zoekt de identiteit van de grote investeerder die Russel achter de hand heeft. Hij nodigt deze man uit op het feest ter ere van Eric’s 18e verjaardag. Helaas komt Russel Thorpe de man op het feest tegen en is het al snel duidelijk waarom de investeerder op het feest is uitgenodigd. Russel Thorpe stribbelt tegen, maar de man kiest er uiteindelijk voor om Chucks kant te horen.

gossip girl afterchat afl16

Blair is in de war en alles gaat mis. Het plan dat Serena en Blair hebben beraamd gaat ook mis. De zogenaamde tulpen die moesten worden opgehaald hebben de verkeerde kleur. Bovendien worden ze door Dan opgehaald, dit is ook niet volgens plan. Uiteindelijk zijn de Van der Woodsen’s ten einde raad en schrijven ze Damian een Check uit. De gewelddadige Ben probeert de grote held te spelen, alleen maakt hij het probleem groter dan het al was. Damian gaat naar de grootste vijand van Lily en Chuck, namelijk Russel Thorpe. Wat Russel met deze informatie kan en zal doen, zullen we zien in de volgende aflevering.

gossip girl afterchat afl16

Gelukkig neemt Blair ontslag van haar drukke baan bij W magazine. Deze baan gaat namelijk ten koste van alles. Chuck lijkt vrijwel over Blair te zijn. Hij is nu bezig met Raina, maar zij is hem  allang vergeten. Uiteindelijk gaat het erom dat Blair hem kwijt is. Wie had ooit gedacht dat Blair en Dan meer dan een paar minuten onder een dak samen zouden kunnen zijn. Dan is nu duidelijk van een ‘outsider’ naar een ‘insider’ gepromoveerd.Vanessa is ook terug! Leuk of niet leuk?

Chuck en Blair fans opgelet! Uiteraard op het moment dat Chuck erachter komt wat er speelt tussen Blair en Dan, zal hij dit niet waarderen. Spannend! Bekijk de nieuwe promo’s van Gossip Girl hier.

 

 

Muziek in de aflevering: “While You Weren´t Sleeping”
Matt & Kim - "Wires"
Ke$ha - "Tik Tok"
Erik Hassle - "The Thanks I Get"

Bron: tvfanatic, cw

Door Maybel Wolfrat

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved