De tas van... stagiaire Myrre

Lifestyle door Redactie

Wij zijn altijd erg benieuwd naar wat er in een tas zit als we er een meisje mee rond zien lopen. Een retro walkman? Een Chanel lipgloss? Of juist alleen maar schoolspullen? Dit keer moest stagiaire Myrre haar tas afgeven, hier het resultaat. 

detasvanmyrre

Wat voor tas is dit?
Deze tas is van de WE en ik heb hem voor mijn verjaardag van mijn lieve vriendinnetjes gekregen. Net als deze tas, zijn bijna al mijn tassen zwart, zo passen ze meestal altijd wel ergens bij. Deze tas is precies groot genoeg en er zitten veel vakjes in, zodat ik altijd alles lekker snel kan vinden.

Heb je veel tassen?
Ik vind het heel irritant om elke keer al mijn spullen in een andere tas te doen, omdat ik dan bijna altijd wel iets belangrijks vergeet. Dus ik gebruik vaak voor een langere tijd maar één tas, zodat ik alles er gewoon in kan laten zitten. Toch heb ik wel een kleine verzameling tassen, die ik zo nu en dan afwissel. Waar ik er wel een heleboel van heb, zijn uitgaanstasjes. Die blijf ik maar kopen, ook al heb ik er veel te veel.

Wat heb je al-tijd bij je?
Portemonnee, sleutels, telefoon, flesje water, agenda, borstel, desinfecterende handgel en mijn rosebud. Mijn haar raakt snel in de klit, dus ik vind het fijn om dan mijn haar even te borstelen, anders loop ik de hele dag met een enorme klit in mijn haar. De desinfecterende handgel gebruik ik, als ik bijvoorbeeld iets ga eten, maar er geen kraan in de buurt is. Deze gel is ook heel handig op vakantie. Er zitten een heleboel dingen in mijn tas die ik zelden tot nooit gebruik, dus mijn tas is vaak ook heel zwaar. Toch ben ik dan bang dat ik het een keer nodig zal hebben, dus ik laat alles er inzitten en hierdoor sleep ik elke dag onnodig extra gewicht mee.

detasvanmyrre

Portomonnee River Island, rode agenda Bruna, Etos handcrème en deodorant, Mentos- en Ricolasnoepjes, zwart rond speigeltje H&M, zwarte Ipod, Rosebud Salve, Blackberry en Wrigley's kauwgom.

De inhoud van een tas bij een vrouw, schijnt veel te zeggen over haar persoonlijkheid. Geldt dat voor jou?
In mijn geval geldt dat niet, ik ben heel opgeruimd en netjes, maar mijn tas is echt een chaos. Voorwerpen zoals kassabonnetjes, snoeppapiertjes, pennen, kauwgom, en clipjes zwerven allemaal los in mijn tas. Af en toe is het wel irritant, als ik bijvoorbeeld mijn sleutels zoek, ben ik bij wijze van spreken drie uur aan het graaien. Misschien is het tijd voor een grote opruiming.

Als je alleen een kleine clutch met drie dingen mee mag nemen tijdens het uitgaan, welke dingen kies je dan?
Lipgloss, geld en telefoon, die zijn onmisbaar tijdens het uitgaan. Wanneer ik aan het stappen ben, kan het voorkomen dat ik mijn vriendinnen kwijtraak en daarom is het belangrijk dat mijn telefoon dan mee is. Mijn camera wil ik ook meenemen, maar die past er dan niet meer in. Eigenlijk wil ik ook kauwgom meenemen en mijn sleutels moeten natuurlijk ook ergens, maar die stop ik dan wel in mijn broekzak. Dit bedoel ik nou, ik zeul gewoon veel te veel mee.

Ga je weleens zonder tas de straat op?
Eigenlijk zelden. Ook voor de stomste dingen neem ik mijn tas mee, geen idee waarom ik dat doe. Behalve als ik boodschappen ga doen, dan laat ik mijn tas thuis en gaat alleen mijn pinpas mee.

Hoe ziet jouw ideale tas eruit?
Een mooie stevige leren tas, die niet te groot en niet te klein is. Het zou ook fijn zijn als er een heleboel vakjes inzitten, zodat ik alles netjes op kan bergen en dat ik tenminste alles kan vinden in mijn tas. Er moet een hengsel aan zitten, zodat je hem ook over je schouder kan dragen.

Wil jij net als Esmée, Marjolein en Myrre jouw favoriete tas in het zonnetje zetten? En durf jij het aan de inhoud van je tas bloot te geven? Stuur een mailtje met foto's o.v.v. 'De tas van' naar info@girlscene.nl.