Word jij Top Model of Colour?

Lifestyle door Redactie

De titel zegt het al: topmodel gezocht met exotische roots. Heb jij een getinte huid en droom je van een modellencarrière? Dan is dit zeker weten iets voor jou! Er zijn een heleboel mooie prijzen te winnen bij deze wedstrijd, waaronder een modellencontract. Doe mee en misschien loop jij binnenkort over de runway tijdens Fashion Week!

tmoc

In Nederland hebben we al heel wat goede modellen, maar volgens veel mensen is er nog te weinig aandacht voor getinte beauty's. De organisatoren van deze westrijd willen op deze manier meer exotische meiden in de fashion industry introduceren.

tmoc

In Engeland is het al de vijfde keer dat deze competitie gehouden wordt en in 2010 vond deze wedstrijd voor het eerst in Nederland plaats. Dit jaar is dus de tweede editie. De hoofdprijs bestaat uit een geweldig pakket! Word jij de winnares? Dan ontvang je het volgende:

- Een modellencontract bij het modellenbureau Modelution
- Een goedgevuld prijzenpakket met Mizani (Loreal) producten
- Een 5-daagse reis voor 2 personen naar Aruba!

Modelution is een internationaal bureau met vestigingen over de hele wereld! Er staat dus heel wat op het spel bij deze wedstrijd. Tijdens deze wedstrijd zal er verschillende soorten kleding geshowd worden. Uiteindelijk gaan er 20 meisjes naar de finale van Top Model of Colour en daaruit zal de jury de uiteindelijke winnaar kiezen.

tmoc

Winnares Adur Mawien van vorig jaar.

Ben jij een vrouw tussen de 14 en 25 jaar? Heb je een Aziatische, Afrikaanse, Caribische, Latino, Oosters of een gemixte achtergrond? En ben je minimaal 1,72 cm? Geef je dan hier op! Lees ook even goed de voorwaarden door op de website.

Voorafgaand aan de finale zullen er eerst een aantal voorrondes zijn. Wanneer je je hebt opgegeven hoor je vanzelf hoe het allemaal in zijn werk gaat, en wie weet ben jij straks de nieuwe Top Model of Colour!

topmodelofcolour

Veel succes! Ga jij meedoen?

Door Myrre