Fashion

Hoofddoekjes

900

“Bij ieder geloof hoort wel iets, regels waar iedereen zich aan moet houden, toch? Zoals in mijn geloof (de Islam) hoort dat meisjes hoofddoek moeten dragen. Niet gelijk vanaf je geboorte natuurlijk, maar pas als je in je puberteit zit.
Ik draag ze zelf ook, en ik vind het helemaal niet erg. Een hoofddoek kun je ook op je eigen manier dragen en soms kan het zelfs je outfit opleuken! Als je moslim bent gaat het niet alleen om de hoofddoek, maar ook om je kleding. Je moet als het ware helemaal bedekt zijn. Niet een outfit dat op een deken lijkt, maar gewoon lange mouwen en lange broeken. Ik laat jullie een paar foto`s zien hoe Islamitische meisjes meestal eruit zien," aldus een islamitisch meisje.

De islam kent tegenwoordig niet één bepaalde kledingstijl meer, maar volgens de Koran moet iedereen zich fatsoenlijk en netjes kleden. Sommige moslims dragen liever traditionele klederdracht, terwijl anderen de westerse mode volgen.

Vooral bij speciale gelegenheden worden nog steeds veel verschillende traditionele kostuums gedragen. In de hele islamitische wereld worden vaardigheden zoals weven, verven en borduren van generatie op generatie doorgegeven, zodat deze altijd blijven bestaan.

Veel jonge moslima's willen hun visie op de Koran uitdragen en er toch modieus uitzien. En dat is helemaal niet zo onmogelijk als het misschien lijkt! Een strakke Dieselbroek, die zo mooi om je billen spant, zouden veel moslima's niet zomaar aantrekken. Maar vermaakt tot een lange rok, of origineel met een mooie doek of rok eroverheen wordt het voor hen alweer een ander verhaal. Hetzelfde geldt voor de hoofddoekjes, die kunnen ook van Burberry of Gucci zijn. Vastzetten deden hun moeders en oma's misschien met veiligheids- of gewone spelden, maar tegenwoordig zie je ook meiden die hun doeken vastzetten met glitterspelden vol strasssteentjes.

 Annelies Moors, professor aan de Universiteit van Amsterdam, is onlangs gestart met een onderzoek naar islamitische mode in Amsterdam en elders in Europa. "De eerste modeshows met islamitische kleding werden begin jaren negentig in Turkije gehouden, een land met een sterke positie op het gebied van mode" vertelt Annelies, "Maar zo langzamerhand zijn modeshows in islamitische landen gemeengoed geworden. Ook in landen als Maleisië, Indonesië en Iran worden modeshows gehouden en overal verschijnen de meest uitbundige creaties op de catwalk."

Inspiratie plaatjes (met dank aan Siddika):

Meiden: houd het alsjeblieft netjes met reageren. Plaats geen kwetsende opmerkingen of beledigingen. In het verleden is dit ook als een gebeurd en ik vind dit érg vervelend.

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

900 reacties

 • 3 jaar geleden Danilo Krivakopovic

  Het symbool van de ondergeschikte positie van de vrouw is de verplichte islamitische lichaamsbedekking,zoals hoofddoek, nikab en boerka.Een hoofddoek heeft niets met vrijheid van godsdienst te maken, wel met vrouwendiscriminatie en onverdraagzaamheid.Er staat nergens in de Koran dat de vrouw een hoofddoek moet dragen.

 • 5 jaar geleden Zam

  Waarom alleen weer van die skeere turk hoofddoeken er bestaan andere hijab's die veel mooier zijn met zo'n hoofddoek lijk je net een kast vierkant lol Geen goede smaak dus hahaha!!!

 • 6 jaar geleden Amber

  Ik ben een moslima en ik draag ook een hoofddoek, ik draag mn hoofddoek als sinds groep 6 ik wilde het zelfd ik heb heel veel hoofddoeken en ze passen bij mn kleding als ik 15 ben ga ik er rokken of jurkjes bij dragen.. echt ik ben er trots op.

 • 6 jaar geleden Tunesische_Krullenbol

  Maschallah ! Prachtig, ik ben moslim maar ik draag zelf geen hoofddoek.

  Vind het wel heel mooi en denk er zeker over na om later zelf ook een hoofddoek te gaan dragen.

 • 6 jaar geleden Sam'

  ik vind hoofddoeken echt heel erg mooi staan.' ik vind de 5e het mooist vanwege de bloemen en de mooie kleuren'

 • 6 jaar geleden xlaurafolkersma

  echt mooi die hoofddoekjes, vooral als je ze met de juiste kleding draagt!

 • 6 jaar geleden lafrance

  zijn er nog dames die zich hebben bekeert?

  kan je dan even berichtje sturen?

 • 6 jaar geleden lafrance

  respect en super mooi!

 • 6 jaar geleden vliindertjj

  Prachtig Maschallah! Jammer dat we hem tegenwoordig niet dragen waar voor hij eigenlijk gediend is! Maar goed....

 • 7 jaar geleden geenidee1986

  Dit is geen islamitische kleding , islam kleding is bedoeld dat je niet aantrekkelijk bent voor de buiten wereld, behalve voor je man , dan kun je net zo goed het doek eraf halen

  http://www.svalfurqanzusters.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=95:is-bescheiden-kleding-genoeg-over-de-jilbaab-de-verplichting-en-de-kenmerken-&catid=49:islam&Itemid=100

  wat ik hier boven zie make up , gekleurde hoofdoeken , dit is geen hijaab ,maar een franse mode dat opgericht door zionisten firma, ik zie helaas heel veel zogenaamde moslims zo rond lopen.. nogmaals de kleding horen wijd te zijn uit 1 stof bestaan jilaba of ghimaar , niet opmaken geen parfum geen gekleurde felle kleurtjes.. bestaande uit 1 kleur zwart donker blauw donker groen..

  succes

 • 7 jaar geleden zohra

  ik heb echt respect voor vrouwen die een hoofddoek aan doen. ik zelf ben een moslim maar ik draag nog geen.

 • 8 jaar geleden MMLSAA

  Ik ben zelf ook een moslim maar draag zelf geen hoofddoek.Ik vind het heel leuk staan & me middelvinger voor de meisjes die geen respect hebben voor dit .

 • 8 jaar geleden tiffany

  Ik vind die hoofddoekjes echt leuk, heel stom ook dat het in sommige bedrijven verboden is.

 • 8 jaar geleden Behnaz

  leuk! maar wel jammer dat ze een soort hebben laten zien want ik vind dat de marokkanen het ook erg mooi doen<3 ik draag er nu geen maar ben zeker berijd om het later wel te doen (L)

 • 8 jaar geleden 87nadia

  leuk artikel. Het is idd wel de turkse manier. En voor de meiden die een hoofddoek belachelijk vinden, get a life.. iedereen mag doen en laten wat hij of zij wil... met nadruk op wil! wie ben jij dan om te zeggen dat ik onderdrukt wordt? Ik heb er zelf voor gekozen en ik vind het ook gewoon mooi staan...

  Voor meer beauty & hoofddoek artikelen kun je mijn weblog bezoeken

  http://veiled-beauty.blogspot.com/

 • 8 jaar geleden Jessica

  leuk dat hierover geschreven word, zie bij mij in de buurt vaak een 'jonge vrouw' en ze heeft altijd 2 kleuren aan, bijvoorbeeld wit en geel, een gele rok en hoofddoek met een wit shirt. echt heel bijzonder

 • 9 jaar geleden appeltaartje101

  die 3e van onder is echt heeeel erg mooi!!!(L)

 • 9 jaar geleden yeahx3

  Ik vind het heel mooi, ik ben zelf moslim en ik draag geen hoofddoek ook mijn moeder draagt het niet. Bij ons in de familie draagt eigenlijk niemand hoofddoek, alleen de oma'tjes maar dan niet zo hoofddoek, ze doen dan meestal een heel dun doorzichtig doekje over een hun haar enzoo. dus het moet niet ?

 • 9 jaar geleden ladyfaatknowles

  Ik draag zelf ook een Hoofddoek.

  Ik de 1e droeg ik heb ik een knot naar achter.

  En in de 2e naar voren, ik droeg toen alleen wit, zwart en grijs.

  OP een gegeven moment dacht ik laat ik eens gekleurde hoofddoeken kopen, ik heb zelfs geel.

  En ik krijg veel complimentjes dat het leuk is en orgineel.

  Als je een hoofddoek naar voren draagt..Creer je eigen styl dan, het is zo zonde als je alleen maar van die neutrale kleuren draagt.

 • 9 jaar geleden WillemijnBLUB

  Het lijkt me vervelend als je dit elke dag moet dragen (in de zomer bijvoorbeeld, zo warm), maar om zoiets af en toe te dragen lijkt me echt heel erg tof, je kan er zo veel mee. En niemand ziet het als je een bad hair day hebt En het staat echt netjes

 • 9 jaar geleden rokkalseenmalle

  mashallah

 • 9 jaar geleden Pocca

  Ik zelf ben moslim en ben een marokkaanse meisje en ik vind hoe de turken hun hoofddoek dragen wel mooi maar wij doen het anders.

 • 9 jaar geleden _Fawna_

  ik ben niet islamitisch maar ik vind dit er wel heel gaaf uitzien. vooral met zomerse kleurtjes ed.

  respect voor dragers van hoofddoekjes

 • 9 jaar geleden LuvxuSR

  @lolliepop ik ben met hem islamitsch getrouwd dus ik mag doen met hem wat ik wil :rolleyes:

 • 9 jaar geleden Zenab

  ben zelf ook islamitisch.

  ik kleed mijzelf wel volgens de westerse mode om dat zo maar te zeggen. maar ik houd er wel rekening mee met wat ik draag. mij zie je niet in een minishort ofsoo. Maar ik respecteer de meiden die het wel dragen ontzettend!

  xx

 • 9 jaar geleden xNaomiix

  heel mooi vooral 6 en 10 :P

 • 9 jaar geleden Bestaaj

  Ik vind het heel mooi, ik ben zelf moslim en ik draag geen hoofddoek ook mijn moeder draagt het niet. Bij ons in de familie draagt eigenlijk niemand hoofddoek, alleen de oma'tjes maar dan niet zo hoofddoek, ze doen dan meestal een heel dun doorzichtig doekje over een hun haar enzoo. dus het moet niet ?

 • 10 jaar geleden CUTiECAUSEUARE

  Ik vind het erg mooi, maar ik doe er zelf niet aan wel later want ik vind het nu nog te vroeg.

 • 10 jaar geleden suuspluus94

  mooi

 • 10 jaar geleden MISZAYSE

  Ik vind het wel mooi, zelf draag ik er nog geen maar mijn vriend had een foto van my met hoofddoek hij vond het zoo mooi :P

 • 10 jaar geleden xSalouaa

  Ik vind zelf dat Turkse mensen geen mooi hoofddoek doen met die bobbel op de hoofd. In prisipe is dat HARAM Je moet de vorm van je hoofd laten zoals hij is.

 • 10 jaar geleden Dontmindifiloveyou

  Problemen tegen turken ? ik zelf ben een turk , maar draag er geen myn ma ook niet.

  Misschien hebben mensen geen zin er in en ook geen geld genoeg om het allemaal te betalen. Zoals je ziet het ziet er allemaaal mooi en verzorgd uit

  Wat maakt jou het nou uit over het kledij van andere

  Kijk maar eerst naar je eige kledij ( niet slecht bedoeld ! )

 • 10 jaar geleden MissNoura

  Oke waar slaat dit op;

  het zijn allemaal turken zie ik aan de ogen dikke onzin! want kom zelf uit irak (ligt naast turkije)en de helft van mijn famillie of meer heeft groen of blauwe ogen dus je hoeft niet turks te zijn. ik zelf draag geen hoofddoek en mijn moeder ook niet eerst maar nu wel.

  ze was er vorig jaar mee begonnen met hoofdoek dragen. maar ik vind het wel mooi enzo maar ik vind meestal niet dat turken het echt met stijl dragen.

  Arabische en marokanen dragen het zegmaar iets modernder.jammer dat er niet van die moderne erbij zitten waar bijvoorbeeld dat je een hoofdoek ophebt en dan oorbellen enzo draagt en skinny jeans ofso

 • 10 jaar geleden SuezyQue

  2e lijkt beetje op vanessa van GG

  anyways..

  ik vind hoofddoeken echt mooi.. mijn mamma is moslima en eigenlijk wil ik zelf ook dragen

  maar het zou bij mij te schijnheilig zijn, aangezien ik neit in het geloof geloof en dingen doe die dan ook neit kunnen.

  uit respect doe ik het daarom niet..

  ik vind de marokkaanse manier trouwens mooier..

  zou wel leuk zijn om daar een artikel over te maken?

  xo.

 • 10 jaar geleden HPfangirl

  Een meisje bij mij op school heeft altijd hele leuke felgekleurde en glimmende doekjes, ook met een vlecht aan het uiteinde enzo.

  Echt heel erg leuk!

 • 10 jaar geleden BourjoisSecret

  Beste onwetende mensen,

  Kiss my ass.

  Bedoeld voor alle mensen die zonder iets te weten hier komen praten. Heb respect voor je medemens inplaats van te praten oe lelijk. Ooit jullie eigen oppervlakkige hoofd gezien? Waarom vindt je hoofddoekjes lelijk omdat ze de schoonheid van je gezicht accentueren? Daar heb ik pas respect voor mensen die een hoofddoek met respect dragen omdat ze het willen. Ik zelf heb geen hoofddoek omdat ik daarvoor mijn keuze heb gemaakt. Maar voor de mensen die het wel hebben daar heb ik pas respect voor.

  Nogmaals :

  Kiss our asses..

  Commentaar note me maar zou ik zeggen

 • 10 jaar geleden anloveswt

  Die doekjes zijn best nogwel mooi!

 • 10 jaar geleden ivon13

  vet moooie doekjes(L)

 • 10 jaar geleden LIILAAA

  Dit is volgens mij de turkste stijl ja!

  De arabieren hebben meestal rustigere doekjes zeg maar.

  Bij turken is het meestal wel druk bedrukt.

  Ik vind het niet zo mooi!

  Maar gelukkig draag ik zelf ook geen hofddoek, dus hier hoef ik me ook geen zorgen om te maken

 • 10 jaar geleden LovelyGabriella

  dit is tog de turkse stijl?

  hoe de arabieren t doen staat mij veel beter

  alleen ik draag geen hoofddoek, maar t is best mooi

 • 10 jaar geleden Sophie

  erg mooi, alleen ben ik geen moslima.

 • 10 jaar geleden lOnaa

  ik ben ook moslim maar ik draag geen hoofddoek mijn moeder ook niet,

 • 10 jaar geleden Fashion_Girl4

  Mooi!! ik ben ook een moslim en draag nog geen hoofdoek ik mag zelf weten wnr ik het doe.

 • 10 jaar geleden icceprinses

  heel leuk(L)

 • 10 jaar geleden max1993

  niet egg mooi

 • 10 jaar geleden ravenclawrocks

  Ik ben moslim maar ik hoef van mijn ouders geen hoofddoek

  Ze zeggen dat ik het zelf mag weten =)

 • 10 jaar geleden xMadelief

  Echt mooi, ik ben fan <3.

  ik ben dan geen moslim maar ik draag vaak een sjaaltje gewoon over mn hoofd als ik het koud heb of als ik moet fietsen :]

 • 10 jaar geleden 3X_princess_X3

  heel mooie hoofddoekjes

 • 10 jaar geleden Fashion

  Hele mooie hoofddoeken.

  Ik denk dat het Turkse meisjes zijn.

  Mijn vriendinnen hebben ook hoofddoek op een 'modernere' manier, ook wel leuk.

  De marokkaanse manier is trouwens ook apart.

 • 10 jaar geleden LuvxuSR

  Ik ben zelf ook moslima en ik bid en ik ga naar de moskee en ik wil volgendjaar rond mei ofzo een hoofddoek gaan dragen

 • 10 jaar geleden merve

  Ik ga binnekort ook een hooffddoek dragen maar een skiny met iets lang erover net als bij plaate 9 ofsooo wel mooi en er zijn ook hollanders die hoofddoeken dragen die later moslims sijn geworden duss niej somaar seggen dat het blonden niej staat er sijn ook blonde turken dusss rare opmerking vind ikm

 • 10 jaar geleden zarax

  ik was dit jaar in iran, en toen moet ik ook een hoofddoekje dragen. Het is helemaal niet erg en elke vrouw droeg daar een hoofddoek (das verplicht) ik vond dat ze het allemaal wel stijlvol droegen.

  ik vind hoofdoeken trouwens niet echt bij blonde mensen passen

 • 10 jaar geleden ALLSTARZ__

  allemaal turken, zie je aan hun ogen:P

 • 10 jaar geleden ALLSTARZ__

  ik heb ook moslim maar k draag geen hoofddoek hoor. Ik ben afghaans en Afghanen dragen er geen, alleen heeeeeeel sommige zo 'n 0.05% van de Afghanen in nederland dragen er eentje. En de oude vrouwen dragen er wel gewoon eentje. Of tydens een begravenis, om respect te geven.

 • 10 jaar geleden primrose

  wooww sommige zijn echt mooi!!

 • 10 jaar geleden SabienWhatever

  Ik draag zelf geen hoofdoek maar echt man

  RESPECT voor diehene die het wel doen:O

 • 10 jaar geleden marieke_x

  ik ben afgelopen paasvakantie naar egypte geweesten man wat zijn die modebewust :o

  echt zo de laatste trends, matchende hoofddoekkleuren enal

  en allemaal met een grote zonnebril & veel kettingen

 • 10 jaar geleden Ilse91

  Ik heb niets met de hoofddoek. Bij mijn weten is het ook absoluut niet verplicht. Ik vind het hierboven wel leuk staan maar het voegt niets toe vind ik. Denk dat de outfits zonder doekje leuker zouden zijn

 • 10 jaar geleden GEWASSENVARKEN

  Sommige zijn echt wel heelmooi! maar die witte met bloemetjes lijkt wat op een tafelkleed

  die daaronder vind ik dan wel heel erg leuk!!

 • 10 jaar geleden lovefaces

  RESPECT

 • 11 jaar geleden Winelina

  WAUW!! Die zijn moooooi!!!

 • 11 jaar geleden Madamme_P

  ik zag in duitsland een meisje met een hoofddoek en die had er een leuke speld bij. echt super mooi (L)

 • 11 jaar geleden TUNSIIA

  ik vind het echt prachtig

  ik ben zelf moslim maar draag geen hoofddoek als ik er klaar voor ben zal ik zeker ene dragen

  love ittt!!!

 • 11 jaar geleden Sophie

  Respect !

 • 11 jaar geleden FLIPFLOPS

  ik zie vaak jonge vrouwen met een hoofddoek lopen , maar wat ik leuk vind is dat de meeste vrouwen/meisjes de hoofddoek bijpassend dragen bij hun kleding! Echt heel mooi vind ik dat!

 • 11 jaar geleden xIrisx3

  wauw!

  RESPECT!

 • 11 jaar geleden Daffyduck0

  I heb het niet zo met de hoofdoek ... Maar als het op een bepaalde marier gedragen word vind ik het ceht geweldig !! Hier boven zg ik echt een paar mooie tussen..

 • 11 jaar geleden Adiindaa

  to SunnyForever..

  Ik vind hun (bijna) altijd prachtige vrouwen, vooral hier op de site!! Je zegt niks kwetsend vind ik,, dat is gewoon je mening!

  En ik heb respect voor die meiden! (in de zomer lijkt t me namelijk zo warm)

 • 11 jaar geleden VampirePrincessx

  die lange zwarte jurk is mooi! en die hoofddoek maakt het gewoon speciaal!

  en iedereen heeft wel iets,het maakt mij niet uit of je een kruis,een hoofddoek,een keppeltje of weetikveel wat draagt,

  iedereen mag dragen wat'ie wil.

 • 11 jaar geleden lovelykisses

  echt mooi!

  al draag ik zelf geen hoofddoek,

  ik vind het echt super mooi

  & heb er ook ECHT respect voor (L)

 • 11 jaar geleden xModechick

  dat zijn allemaal turken

  zie ik op de manier hoe ze hun hoofdoek dragen

  niet dom bedoeld ofzo

  want achter zie je dat knotje das hun manier

 • 11 jaar geleden ilovey0u

  voor mensen die het onzin vinden mogen de put op

  FOCKIITT

 • 11 jaar geleden Loved

  Die met dat gele truitje is zóóó leuk! Goed dat hier ook aandacht aan word besteet!

 • 11 jaar geleden SunnyForever

  Zonde van die prachtige vrouwen,

  nu krijg ik vast heel veel commentaar.

 • 11 jaar geleden xLauranine

  Mooi! 't ziet er elegant uit vind ik. Respect !

 • 11 jaar geleden ingridddd

  ik ben christelijk!

  maar ik heb er wel respect voor!

 • 11 jaar geleden SuezyQue

  Ik wil ze ook!

  Ik draag ze alleen als ik naar marokko ga, om niet te veel op te vallen

  Maar deze zijn té mooi gewoon =D

 • 11 jaar geleden Wookie

  deze zijn echt mooi!

  dat lijkt me echt moeilijk eigenlijk..

  vooral het s'ochtends..

  RESPECT!

 • 11 jaar geleden fashionfreak__

  Leuwwwwkk meiden

 • 11 jaar geleden Susanna

  zelf ben ik niet islamitisch, maar ik vind het hele mooie hoofddoeken.

 • 11 jaar geleden iriszzzh

  ik vind se allmaal wel mooi ikself draag soms een hoofddoekje maar dn een modrene die je agterover doet maar respect voor de mense die hem drage :wink2:

 • 11 jaar geleden dieveer

  Ik vind die ene leuk met dat gele truitje en dan met de hoofddoek met een bloemenpatroon erop

 • 11 jaar geleden fashionfreak__

  xaddyy ,, je kunt gewoon bijvoorbeeld een kapje kopen in een winkel oa: een turkse winkel of een marokaanse winkel.

  per kapje is er een vaste prijsje.

  en boven het kapje een sjaal die je mooi vind & gewoon vast zetten met naaldspelden & die zijn te koop bij de hema.

  Maar draag wat jij het prettigst vind.! want je bent namelijk op vakantie & niet om telkens bezig te zijn met je hoofddoek veel plezier meid Kus]

 • 11 jaar geleden fashionfreak__

  GHOSTxATTACK O ja Meid?? waaruit blijkt dat een hoofddoek niet verplicht is?? je zegt eerst ik weet niet hoor & dan zeg je dat het niet verplicht is!

  nou als je veel over de islam weet dan wist je dat het verplicht is en kom niet zeggen dat we de koran moeten lezen dat laat ik op dit moment aan jou over!!

  -xxx- FashionFreak__

 • 11 jaar geleden _fashionXrules_

  Echt mooi zijn hoofddoekjes.

  ik draag zelf geen hoofddoekje maar RESPECT

 • 11 jaar geleden Bubble

  Soms vind ik het niet mooi. Maar als het bij het outfit past en het opleukt is het wel weer leuk!

 • 11 jaar geleden sadiya

  dat is turkse stijl iel

 • 11 jaar geleden xLelie

  Mijn beste vriendin draagt ook een hoofddoek. Het staat haar wel leuk

 • 11 jaar geleden Klaartje

  het zesde plaatje is mooi! ik vind hoofddoeken altijd wel mooi eigenlijk, ik ben niet islamitisch, maar hoofddoeken blijven hiiip

 • 11 jaar geleden Yasmina

  Ik weet niet hoor, maar veel moslima's zeggen dat het moet, het moet helemaal niet, lees de koran eerst goed, voordat je dingen gaat zeggen.

  Dus; Het hoeft niet het mag.

  x

 • 11 jaar geleden lovemilkshake

  ze zijn wel mooi,,

 • 11 jaar geleden LEUK

  ZIET ER ECHT MOOI UIT IKZELF DRAAG OOK EEN HOOFDDOEK

  EN HET IS GWN ZO DAT JE HOOFDDOEK MOET DRAGEN WANT DAT STAAT GWN IN ONZE BOEK SOMMIGE KOMEN ZOMAAR PRATEN ZONDER DAT ZE DE KORAN HEBBEN GELEZEN VIND IK ZO VERVELEND VAN ZE ER STAAT NERGENS DAT JE GEEN HOOFDDOEK HOEFT TE DRAGEN ,MAAR VOOR DE MENSEN DIE HET NIET DRAGEN HEB IK HELEMAAL GEEN PROBLEMEN MEE HOOR IK HEB ZELF OOK HELEBOEL VRIENDINNEN DIE HET NIET DRAGEN.Iedereen mag zelf weten wat hij of zij draagt

  ps:met deze tekst wil ik sommige mensen duidelijk maken dat ze eerst iets moeten weten en daarna moeten praten.

  -hoofddoek hoort gewoon bij je kleding.

 • 11 jaar geleden GOTHICA

  er ziten egt leuke hoofddoeken bij

  echt hip !!!^_^

 • 11 jaar geleden kissmile

  ik vind het echt niet erg als je een hoofdoiek draagt het hoort gewoon bij je geloof maar ik vind de hoofdoeken hier boven niet echt vernieuwend of zo (eerder ouwer wets :unsure

 • 11 jaar geleden Roosjjeh

  Je kunt ook gewoon een sjaal om doen ,, staat ook heeel leuk,, maar eerlijk gzegt vind ik de hoofoeken hierboven een beetje voor oudere mensen...

  Je kunt je hoofdoek op heel veel manieren dragen en heel veel leuke kleren erbij aandoen...RECPECT

 • 11 jaar geleden Addy

  In de mei vakantie ga ik naar Oman( bij Saoedi-Arabie) En daar moet ik ook een hoofddoek dragen als we de steden in willen enzo. Maar nu had ik een vraagje, wat is de beste en makkelijkste manier om je hoofddoek vast te zetten? En wat voor soort doek gebruik je?

 • 11 jaar geleden Amber

  Ja het is best mooi,

  maar ik vind zelf zeg maar het helemaal bedekt in zo'n lange jurk ofzo vind ik niet charmant, maar dat zal ook wel niet de bedoeling zijn xD

 • 11 jaar geleden babskuh

  Ik vind de meeste best mooi! Ik vind ook niet dat ze dit kunnen verbieden.. maar bij sommige beroepen is het wel nodig dat ze je gezicht zien, je mimiek enzo.. Als je lerares bent ofzo.. Maar ik zie niet in waarom ze een hoofddoek moeten verbieden.. =S

  Ik snap alleen niet waarom er tóch kwetsende reacties worden geplaatst terwijl er duidelijk bij staat dat dat niet gewenst is..

 • 11 jaar geleden Wiiess

  Ik vind dat sommige gelovige meiden een hoofdoek best leuk staat. Die hierboven vind ik alleen niet zo heel mooi eerlijk gezegd...

 • 11 jaar geleden HATERSGONNAHATE

  @ xfarahx

  uhh het mag niet, het MOET !