Girlscene op Twitter, Hyves, Facebook & Youtube...

Lifestyle door Redactie

Volg jij Girlscene al op Hyves, Twitter en Facebook? Doen! Want Girlscene plaatst op haar Social Media kanalen heel veel leuks. Zoals exclusieve winacties, maar ook vind je er leuke nieuwtjes en scoops. Een echte aanrader dus! Meer informatie? Lees gauw verder...

GS social media twitter facebook hyves

Girlscene twittert met veel plezier! Er worden vragen van lezeressen beantwoord, foto's, filmpjes en leuke links geplaatst én je kunt meedoen met gave winacties. Nieuwsgierig wat er op de redactie gebeurt of waar zij uithangen? Hou Twitter in de gaten!

Hashtags (#)
Wil je iets twitteren over Girlscene? Voeg dan aan je bericht de tekens #girlscene toe. Een # is een hashtags, ook wel hekje genoemd. Hashtags zijn labeltjes die je aan je tweet (twitterbericht) hangt om aan te geven dat het over een bepaald onderwerp gaat.

Mentions (@)
Op Twitter staan bij 'Mentions' alle reacties op jouw tweets, bijvoorbeeld van vriendinnen die jou volgen of van Girlscene! Je kan natuurlijk ook zelf berichtjes sturen en reageren op andermans tweets met een mention. Met bijvoorbeeld @girlscenenl + je reactie, als je wil reageren op de tweets van Girlscene!

Retweet (RT)
RT staat voor 'retweet'. Wanneer je een berichtje ziet van iemand, kun je deze retweeten. Iedereen die jou volgt, kan dit berichtje dan ook lezen. Hou Twitter.com/Girlscenenl in de gaten, voor onze retweet winacties!

Speaking of winacties...

GS social media twitter facebook hyves

Tikkie, jij HEBT 'm!
Op Facebook kun je meedoen met winacties door jezelf in het plaatje te 'taggen'. Tag jezelf in het te winnen item, laat een reactie achter & wie weet ben jij één van de gelukkige winnaressen. Klik HIER om jezelf te taggen en win deze gave beautybox van E.L.F.!

GS op facebook / Twitter / HyvesGS op facebook / Twitter / HyvesGS op facebook / Twitter / Hyves

Naast toffe winacties plaatsen we op Facebook ook vaak leuke nieuwtjes, tips én zie je zo nu en dan een Girlscene lezeres voorbij komen. Zoals lezeres Ineke! Tijdens haar vakantie in Amerika ontmoette zij per toeval twee Disney-sterren! Lees hier haar verhaal...

GS social media twitter hyves facebook

Lezeres Ineke met Zack en Cody uit The Suite Life

girlscene social media

'Like' Girlscene op Facebook, doe mee met winacties & maak kans op kleine en grote cadeau's. In April verrast Girlscene 'likers' van haar Facebook-pagina met een heel leuk verrassingspakket!

GS op facebook / Twitter / Hyves

... en win een cadeautje!

Girlscene is ook te vinden op Hyves & Youtube...

 

And last but not least, de nieuwsbrief! Wil jij elk weekend de Girlscene nieuwsbrief ontvangen voor nog meer win- en leesplezier? Je kunt je hier inschrijven...

GS social media twitter facebook hyves

De Girlscene nieuwsbrief

Volg Girlscene @

www.twitter.com/girlscenenl
www.girlscene.hyves.nl
www.facebook.com/Girlscene
www.youtube.com/girlscene

Heb jij een account op Twitter, Hyves én Facebook? Zo ja, waar ben jij het liefst?

Door Marjolein