Hét nieuwe mode- en beautyprogramma op Net 5: Fashionscene TV

Lifestyle door Redactie

Morgen is het zover! Dan start op Net 5 hét nieuwe mode- en beautyprogramma Fashionscene TV! Een programma waarin experts en insiders verslag doen van exclusieve feestjes, spectaculaire modeshows, de laatste nieuwtjes en musthaves én spreken met bekende nationale en internationale sterren!

fstv

Vanaf morgen 30 maart zullen vijf Fashionscene TV reporters en stylist van de sterren Chantal Bles het laatste nieuws brengen over mode, beauty en modellen. De vijf presentatrices zijn Berber, Sammy, Wendy, Nana en Nathalie. Zij nemen je mee achter de schermen en openen deuren die voor anderen gesloten blijven...

Styliste Chantal Bles speelt een belangrijke rol in Fashionscene TV. Zij neemt je mee op pad en laat zien wat er allemaal bij haar beroep komt kijken, en dat is veel meer dan shoppen alleen! Ook deelt Chantal wat de hotste trends zijn op de catwalk en geeft ze de kijker vele fashiontips!

Morgen kijken we in de eerste aflevering onder andere mee met de succesvolle businessbabe Olcay Gulsen, waarin zij vertelt over haar kledinglabel Supertrash en de fantastische Supertrash modeshow die onlangs heeft plaatsgevonden. Ook is Fashionscene TV aanwezig bij de lancering van de nieuwe T-shirtlijn van Bridget Maasland en bezoeken ze het muziek en mode-event Hilfiger Denim Live!

fstv

Wat is hip and happening in fashion? Wat is hot and what's not in beautyland? Kijken dus! Fashionscene TV is vanaf morgen 30 maart elke woensdag- en zondagmiddag te zien op Net 5, van 16.00 uur tot 18.00 uur. Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje op FashionsceneTV.nl!

Volg Fashionscene TV ook op Facebook! Ga jij morgen kijken?

Door Marjolein