Gossip Girl Afterchat: ''The Kids Stay In The Picture''

Lifestyle door Redactie

Na bijna twee maanden wachten is Gossip Girl weer gestart! Daarom hebben wij na iedere nieuwe aflevering (op internet) een 'Gossip Girl Afterchat'. Deze week kletsen we over aflevering 18 van seizoen 4: "The Kids Stay In The Picture" Let op: spoiler!

Gossip Girl Afterchat: ''The Kids Stay In The Picture''

We gaan verder waar we gebleven waren: het vervolg van de Dan en Blair kus en Lily die zichzelf heeft aangegeven. Ook vader Van der Woodsen is weer terug in de nieuwe aflevering. Ondertussen is Raina met Nate en is Chuck momenteel: “lonely boy”.

Gossip Girl Afterchat: ''The Kids Stay In The Picture''

De familie Van der Woodsen heeft twee nieuwe familieleden op bezoek. Het eerste familielid blijkt de zus van Lily te zijn, die wij wel eens op jongere leeftijd hebben gezien in de aflevering: "Valley Girls" van seizoen 2. Deze zus genaamd Carol heeft ook een dochter met de naam Charlie. Zij voelt zich wel snel thuis in de Upper East Side tussen de gefortuneerde familieleden. Haar moeder is hier niet zo blij mee, zij wil haar dochter zo ver mogelijk hebben van haar welgestelde familie. In de tussen tijd ontvangt ze wel geld van oma Van der Woodsen. Wanneer haar dochter hier achter komt is zij niet meer zo trouw naar haar moeder toe, ze besluit in Manhattan te blijven, in de oude kamer van Serena. De moeder waarschuwt Lily, en ze zegt dat Lily een oogje moet blijven houden op haar dochter Charlie. Waarom? Dat is de grote vraag!

Gossip Girl Afterchat: ''The Kids Stay In The Picture''

Gossip Girl Afterchat: ''The Kids Stay In The Picture''

Chuck heeft het weer eens helemaal mis. Blair heeft wederom voor haar Chuck Bass gekozen. Maar net wanneer de “Chair” fans enthousiast worden is deze keuze weer snel voorbij. Chuck is weer een spel aan het spelen, hij heeft een opgezet plan om Dan voor schut te zetten. Wat een teleurstelling! En om deze teleurstelling te vergroten, maakt Chuck Bass misschien ook geen kans meer, nadat de zuivere prins met de naam Louis is gearriveerd met zijn muiltje. Kortom waarschijnlijk wordt het niet de Labrador (Dan) of de Bass, maar een werkelijke prins die met de prinses ervandoor gaat.

Gossip Girl Afterchat: ''The Kids Stay In The Picture''

Er is ook altijd één bezig om de boel te laten exploderen en dat is Vanessa. Zij moet namelijk zo nodig Serena vertellen met wie Dan gezoend heeft. De reden hiervoor is blijkbaar de haat die Vanessa nog steeds heeft voor de Upper East Siders. Zij hebben volgens haar blijkbaar de schuld dat Dan haar niet meer ziet staan. Volgens mijn bronnen worden de volgende en laatste afleveringen van Gossip Girl een groot drama, dus stay tuned!

Zie hier de nieuwe promo van de volgende Gossip Girl aflevering: Pretty in Pink!

 

Muziek in GG: (Nummer - Artiest)
Sola Rosa - Del Ray
Sola Rosa- King Of Hush
The Shapes - Leave The City
The Mercies- Nuni's Theme
Electric Sunset - Prayer
I Blame Coco - Self Machine
Hurricane Bells -The Deep End
The Naked & Famous -The Sun

Bron: tvfantastic, cwtv

Door Maybel Wolfrat