Lifestyle

Fashionscene TV: Kim Feenstra

Zoals iedere week geven we jullie ook vandaag weer een voorproefje van wat je vanmiddag van de nieuwe aflevering Fashionscene TV kunt verwachten. In dit Net 5 programma nemen vijf Fashionscene TV reporters en styliste Chantal Bles je mee op pad en brengen zij jou het laatste nieuws over fashion, beauty en modellen. Lees gauw verder!

Zoals iedere week geven we jullie ook vandaag weer een voorproefje van wat je vanmiddag van de nieuwe aflevering Fashionscene TV kunt verwachten.  In dit Net 5 programma nemen vijf Fashionscene TV reporters en styliste Chantal Bles je mee op pad en brengen zij jou het laatste nieuws over fashion, beauty en modellen. Lees gauw verder!

Vanmiddag is het alweer tijd voor de vierde aflevering. Ben je vandaag lekker buiten met dit mooie weer? Terugkijken kan op www.fashionscenetv.nl. Zo hoef je niets te missen!

In deze aflevering gaan we op pad met Fashionscene TV reporter Wendy. Zij doet backstage verslag van een fotoshoot met Hollands (Next Top) model Kim Feenstra. Ze spreekt niet alleen Kim, maar ook de fotograaf, de stylisten en de rest van de crew. Ook mag zij dé kapper van Hollywood gaan ontmoeten, hij is verantwoordelijk voor het haar van de rich&famous, Mr. Juan Juan!

fsyv

Reporter Nana is aanwezig bij een event in Club Vie, waar een nieuw lifestyle magazine wordt gepresenteerd. Een feestje met catwalkshows, optredens en BNers!

Kijken dus, Fashionscene TV! Elke woensdag- en zondagmiddag op Net 5, van 16.00 tot 18.00 uur.

Kijk jij liever op woensdag of naar de uitzending van zondag?

Door Marjolein

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved