Fashion

Goedkope oplossing voor pijnlijke pumps

De meeste meiden lopen maar al te graag op pumps: lekker vrouwelijk en maakt je nét eventjes die paar centimeter groter. Handig, maar… aan het eind van de dag ligt je hiel open van het schuren in het achterste stukje. Au! Pijnlijk, en dan toch maar weer die sneakers aan… Maar je kunt natuurlijk ook gewoon een goedkoop trucje doen. Lees maar mee!

Pak een schuursponsje. Je kunt ze in de supermarkt vaak kopen in een pakje van tien. Kost bijna niets! Trek het schuurgedeelte (meestal donkergroen) eraf. Nu heb je dus alleen een sponsje over. Pak (sterke) dubbelzijdig plakband of tape.

Knip een reepje van je spons af, en knip een stukje van de tape af en plak hem in de binnenkant van je schoenen, waar je hiel tegenaan komt. Daarover plak je een reepje van de spons. Goed aandrukken!

En als laatste: als je de schoenen aan gaat doen, zorg er dan voor dat je je voet er goed in doet! Probeer niet gewoon vanaf de bovenkant je voet er in te duwen, maar eerst je tenen en daarna je hiel. Anders gaat het sponsstukje meteen weer los.

Succes !

Met dank aan Kristel

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved