Gossip Girl Afterchat: “Pretty in Pink”

Lifestyle door Redactie

Na bijna twee maanden wachten is Gossip Girl weer gestart!Daarom hebben wij na iedere nieuwe aflevering (op internet) een 'Gossip Girl Afterchat'. Deze week kletsen we over aflevering 19 van seizoen 4: "Pretty in Pink" Let op: spoiler!

Gossip Girl Afterchat: “Pretty in Pink”

Gossip Girl Afterchat: “Pretty in Pink”

Nog maar twee afleveringen te gaan voor de finale aflevering: "The Wrong Kiss Goodnight" ! In de spiksplinternieuwe aflevering van deze week maken de kleren de man naar de mening van Blair Waldorf. Ze is druk bezig de perfecte outfit te vinden voordat ze haar prins gaat ontmoeten. De prins uit Parijs gaat tegen de wil van zijn ouders in naar New York om zijn toekomstige prinses op te zoeken. Dit doet hij in het geheim.

Gossip Girl Afterchat: “Pretty in Pink”

In de tussentijd krijgt Dan een opdracht aangeboden voor een Frans blad om de prins Louis te volgen en een stuk over hem te schrijven tegen een vergoeding. In Werkelijkheid is dit de adviseur van Louis die Dan de opdracht gaf. Wanneer Dan erachter komt dat de prins een date heeft met Blair besluit hij Louis niet meer te volgen en de baan verder te weigeren. Wel vertelt hij de adviseur van de date tussen Blair en Louis. Al spoedig moet Dan uitkijken voor twee vuren: Blair en de nieuweling Charlie. Al snel komt Blair erachter dat Dan ze heeft bespied. Charlie volgt Dan vanwege haar loyaliteit naar Serena toe. Zowel Serena als Charlie denken dat Dan en Blair een affaire hebben. Charlie volgt op zichzelf Dan nog een keer nadat de eerste poging is mislukt. Ze fotografeert de twee samen.

Gossip Girl Afterchat: “Pretty in Pink”

Gossip Girl Afterchat: “Pretty in Pink”

Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel. Raina is immers druk bezig samen met Nate haar moeder te vinden. Wanneer Chuck hier achter komt is hij bang dat Raina zwaar gekwetst wordt wanneer ze erachter komt dat haar moeder overleden is bij een brand in het gebouw van haar vader en Bart Bass. Ondanks het verhaal van Russel Thorpe twijfelt Chuck aan het verhaal. Hij doet onderzoek naar de brand. Denk jullie dat het verhaal van Russel Thorpe klopt, of zit er misschien nog een verhaal achter waar zelfs Russel Thorpe niets van af weet?

Terwijl Blair de adviseur van Louis voor de gek wil houden. Is Serena geïrriteerd dat Blair haar nog steeds niet de waarheid heeft verteld. Ze denkt Blair uit te lokken door Charlie de opdracht te geven om met Dan te flirten. Ook verteld Serena Louis dat Blair al maanden een affaire heeft met Dan. Serena en Blair hebben vervolgens weer hetzelfde argument als altijd met elkaar. Volgens Blair kan Serena er niet tegen als iemand anders als haar in de spotlight staat.

Gossip Girl Afterchat: “Pretty in Pink”

De moeder van Serena schopt iedereen eruit wanneer de moeder van Nate haar denkt te vernederen. Dit doet ze door de politie naar haar te lokken. De politie denkt dat ze voor haar moeten komen, maar met een woordje hier en daar krijgt ze de politie zover het feest te beëindigen en dus ook de “Mean Mothers” van hun eigen feest te verwijderen. Dan beëindigt zijn vriendschapsrelatie met Vanessa, ze heeft het verpest. Chuck bekijkt een tape waarop te vinden is wat er is gebeurt de avond van de brand waar de moeder van Raina volgens Russel is overleden.

Gossip Girl Afterchat: “Pretty in Pink”

In de volgende promo aflevering "The Princesses and the Frog" gaat het er ruig aan toe! De spanning zit hoog en jullie kunnen vast ook niet wachten. Bekijk de promo!

 

Nummers in de aflevering “Pretty in Pink”
Oh Land - "White Nights"
The Ting Tings - "Hands"
The Vaccines - "If You Wanna"
The Asteroids Galaxy Tour - "Safety Dance"
The Pierces - "We Are Stars"

Bron: tvfanatic, mtv, cw

Door Maybel Wolfrat